Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Firefox!

Logo of Firefox Sync extension.Image via WikipediaH Mozilla κυκλοφόρησε κι επίσημα τη νέα έκδοση του δημοφιλούς browser της, Firefox 7 η οποία έρχεται με πολλές βελτιώσεις.

Για τέταρτη φορά μέσα στο 2011 η Mozilla κυκλοφορεί νέα έκδοση του δημοφιλούς browser της, Firefox.

Με τα γρήγορα updates αυτά, η εταιρία κυκλοφορεί ανά τακτά διαστήματα, μικρές βελτιώσεις για τον browser οι οποίες προσφέρουν λιγότερα νέα χαρακτηριστικά, αλλά είναι πιο σταθερές.

Έτσι λοιπον, ο νέος Firefox 7 είναι ιδιαίτερα βελτιωμένος σχετικά με τη μνήμη που χρησιμοποιεί και πλέον η εταιρία υποστηρίζει οτι ο νέα έκδοση του δημοφιλούς browser,  καταναλώνει 20 με 30% λιγότερη.

Αυτή η βελτίωση είναι κάτι που ήθελε να κάνει από καιρό η εταιρία μιας και η κατανάλωση της μνήμης είναι το κύριο μειονέκτημα του Firefox μέχρι σήμερα.

Εκτός από την μείωση κατανάλωσης της μνήμης, ο νέος Firefox έχει βελτιωμένο image rendering ενώ μέσα από το ανανεωμένο  Firefox Sync οι συσκευές του χρήστη ενημερώνονται αυτόματα για τις όποιες αλλαγές κάνει ο χρήστης στους κωδικούς του και στα bookmarks.

Τέλος η Mozilla θέλει να ξανακερδίσει τους χρήστες που έχει χάσει από τον Google Chrome αλλά και να πάρει χρήστες από τον κυρίαρχο της αγοράς, Internet Explorer.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: