Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

3 τρόποι για να τον κερδίσετε στο κρεβάτι

Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω ορισμένα μυστικά του σεξ, που τουλάχιστον σε εμένα λειτουργούν, για να… τον κατακτήσετε. Καθώς διάβαζα πρόσφατα μια έρευνα που αφορά τον ανδρικό οργασμό και τη συμπεριφορά των ανδρών στο σεξ, συνειδητοποίησα μια αλήθεια. Όσο χαρούμενος και αν δείχνω εκεί κάτω τις περισσότερες φορές δεν είμαι 100% εγκεφαλικά διεγερμένος και για αυτό δεν απολαμβάνω το σεξ στο maximum. Καλώς ή κακώς όμως ο σεξουαλικός παράγοντας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε μια σχέση και για να ευδοκιμήσει για καιρό πρέπει να καταφέρετε να διεγείρετε το μυαλό του αγοριού σας τόσο όσο και το όργανό του.
Ξεκινήστε, λοιπόν, λέγοντας του ακριβώς τι θέλετε να σας κάνει. Όχι με γενικές κουβέντες που ακούμε σε χαζά πορνό, αλλά με συγκεκριμένες κατευθύνσεις (σαν να εξηγείτε χάρτη πρόστυχα). Σε εμάς του άντρες αρέσει να μας καθοδηγούν και έτσι θα κατορθώσετε το μυαλό μας να είναι μαζί μας κατά τη διάρκεια της πράξης. Επίσης, μην ντραπείτε να μας φωνάζετε με το όνομά μας, καθώς έρευνες αποδεικνύουν (και εγώ το πιστοποιώ) πως όταν ένας άνδρας ακούει το όνομά του ενεργοποιείται ο εγκέφαλός του και έτσι παίρνει μεγαλύτερη απόλαυση. Τέλος, πειραματιστείτε και ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Δοκιμάστε διαφορετικάσημεία για να διεγείρετε με τη γλώσσα σας ασκώντας κάθε φορά διαφορετική πίεση και δώστε έμφαση ψηλά στο λαιμό. Όσο περισσότερη ντοπαμίνη εκκρίνεται στον εγκέφαλο τόσο καλύτερα για εκείνον (άρα και για σας)
www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: