Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Τσίπρας: Να αποφασίσει ο Παπούλιας αν πρέπει να παραιτηθεί

Έμμεση προτροπή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ακολουθήσει ακόμα και το δρόμο της παραίτησης προκειμένου να... διαφυλάξει την εθνική ανεξαρτησία και την κοινωνική ομαλότητα του τόπου έκανε ο πρόεδρος του Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας εξερχόμενος από το προεδρικό μέγαρο.

Ο κ. Τσίπρας όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφους εάν ο κ. Κάρολος Παπούλιας πρέπει να παραιτηθεί, ούτως ώστε να οδηγηθούμε σε πολιτικές εξελίξεις, είπε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει «την απόλυτη ευχέρεια και την ευθύνη για τη διαφύλαξη του Συντάγματος, της εθνικής ανεξαρτησίας καθώς και να προστατεύει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του ελληνικού λαού».

Η συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, έγινε σε απόλυτα ψυχρό κλίμα ως συνέπεια τόσο της συμμετοχής μελών του ΣΥΡΙΖΑ στα επεισόδια της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη όσο και της πρώτης ανακοίνωσης που εξέδωσε το κόμμα για αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: