Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Aβγά στον Χρήστο Μαγκούφη

Δύσκολες καταστάσεις βίωσε στο Πάρκο Ματσόπουλου ο βουλευτής Τρικάλων του ΠαΣοΚ Χρήστος Μαγκούφης. Αρχικά τον υποδέχθηκε στην αίθουσα με ειρωνικό χειροκρότημα, ο Χάρης Μαντέλλος λέγοντας του: «Ξεπουλήσατε την χώρα. 'Αμα είσαι ΄΄επαναστάτης΄΄ μην ψηφίσεις την Τετάρτη αλλά είστε ΄΄κότες΄΄ και ΄΄προβατάκια΄΄».
«Ντρέπομαι και θλίβομαι για σένα», του απάντησε ο βουλευτής, πριν οι Αστυνομικοί απομακρύνουν από την αίθουσα τον Χάρη Μαντέλλο. Ωστόσο, κατά την αποχώρησή του, ο βουλευτής δέχτηκε επίθεση με αβγά, το ένα από τα οποία «προσγειώθηκε» στην πόρτα του αυτοκινήτου του ενώ δεκαπέντε περίπου άτομα προσπαθούσαν να τον εμποδίσουν να περάσει με το αυτοκίνητο του. Παρά τα κορναρίσματα, οι Αγανακτισμένοι δεν υποχωρούσαν και όταν το έπραξαν, το αυτοκίνητο του βουλευτή ξεκινώντας να βγει στην Τρικάλων-Πύλης, λίγο έλειψε από την βιασύνη του οδηγού να συγκρουστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: