Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ντοπέ(;) παίκτης της Σούπερ Λίγκας

Παίκτης του Ατρομήτου βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε μετά το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Εξέδρα", το πρώτο δείγμα ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου βρέθηκε θετικό και πλέον αναμένεται η εξέταση του δεύτερου.

Αν και αυτό είναι θετικό τότε θα δημοσιοποιηθεί το όνομα του παίκτη ο οποίος πιθανότατα θα τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμό. Η ομάδα πάντως δεν κινδυνεύει.

Η ομάδα του Περιστερίου αντέδρασε άμεσα στο δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που ήθελε παίκτη του Ατρομήτου να έχει βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα ένα ανυπόγραφο κείμενο αθλητικής εφημερίδας το οποίο αναφέρει αόριστα και χωρίς στοιχεία ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας “πιάστηκε” ντοπέ στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος δηλώνει κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έλαβε στα χέρια της σχετική ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή μας.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της."

Δεν υπάρχουν σχόλια: