Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Συνάντηση Παπαδήμου με Μπαρόζο για την ανάπτυξη

Ανά χείρας τις αποφάσεις της κυβέρνησης και της Βουλής για τα μέτρα που προβλέπει το πρόγραμμα για το νέο πακέτο στήριξης έχει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος εν όψει της συνάντησης που θα έχει με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και σειρά επιτρόπων, νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στις Βρυξέλλες. Αντικείμενο της επίσκεψης είναι η προώθηση της υλοποίησης της τεχνικής βοήθειας που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δεσμευθεί πως θα προσφέρει στην Ελλάδα για τον εκσυγχρονισμό του κράτους, καθώς και την επιτάχυνση απορρόφησης των κοινοτικών πόρων υπέρ της ανάπτυξης της χώρας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να συζητηθεί η πρόταση του επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την τοποθέτηση Επιτρόπου για ζητήματα ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Ο Λουκάς Παπαδήμος και ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο είχαν τηλεφωνική επικοινωνία για την προετοιμασία της συνάντησης. Παρόντες στη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 (ώρα Ελλάδας) θα είναι οι επίτροποι για την οικονομία Όλι Ρεν, για την περιφερειακή πολιτική Γιοχάνες Χαν, για την απασχόληση Λάζλο Άντορ και για τον προϋπολογισμό Γιάνος Λεβαντόβσκι και για τις θαλάσσιες υποθέσεις Μαρία Δαμανάκη. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις και σύντομη συνέντευξη Τύπου.
Η συνάντηση στις Βρυξέλλες θεωρείται ως προετοιμασίας εν όψει του Eurogroup και της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ την Πέμπτη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: