Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ξεσηκωμός των δημοσιογράφων για τον Κώστα Βαξεβάνη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΝΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ/ΤΑ ΝΕΑ
Συναγερμό σήμανε στις εισαγγελικές Αρχές η δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ στον Τύπο, την ώρα που το περιεχόμενό της ερευνάται - έστω και με καθυστέρηση τριών ετών - από τη Δικαιοσύνη και καλύπτεται από την αρχή της μυστικότητας. 
«Εδώ και τρία χρόνια χρησιμοποιούν νομικές κατασκευές για να μην ελέγξουν τη λίστα, η οποία σε μεγάλο κομμάτι της περιέχει ανθρώπους που έχουν κλέψει το ελληνικό κράτος την ώρα που βουλιάζει. Ενα τέτοιο τερτίπι είχαμε και τώρα με την κατασκευή των προσωπικών δεδομένων. Οι συναλλαγές με τις τράπεζες δεν είναι προσωπικά δεδομένα. Την ώρα που προσέρχομαι σε ένα γκισέ και κάνω συναλλαγή δεν είναι προσωπικό δεδομένο. Τέτοιο είναι το περιεχόμενο του λογαριασμού», υποστήριξε μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του ο Κ. Βαξεβάνης, δίνοντας το στίγμα της υπερασπιστικής τακτικής που πρόκειται να ακολουθήσει στο δικαστήριο και διευκρινίζοντας ότι «εμείς δεν είπαμε ότι είναι όλοι ένοχοι». 
Αποποιούμενος μάλιστα οποιαδήποτε παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, κατηγορία που τον φέρνει σήμερα αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη, έσπευσε να υπενθυμίσει ότι «πριν από 15-20 ημέρες η μεγαλύτερη εφημερίδα της Ελλάδος δημοσιοποίησε ονόματα 120-130 καλλιτεχνών, με τις φορολογικές δηλώσεις δίπλα και με το ποσό που έχει ο καθένας στη φορολογική του δήλωση. Καμία αυτεπάγγελτη δίωξη δεν έγινε εναντίον τους».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: