Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Βουτιές και κοκτέιλ για την Ambrosio στη Μύκονο

Το γνωστό αγγελούδι της Victoria's Secret έκανε ηλιοθεραπεία και ήπιε κοκτέιλ σε γνωστή παραλία  του νησιού. Μάλιστα, εκεί συνάντησε και τους δύο γνωστούς σχεδιαστές της εταιρείας Dsquared2 Dan και Dean


Με ατελείωτες βόλτες στα σοκάκια του νησιού και πολλές βουτιές συνεχίζει τις διακοπές της στη Μύκονο η Alessandra Ambrosio.

Έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της και την φιλενάδα της και συνάδελφό της, Ana Beatriz Barros, η 32χρονη μητέρα δύο παιδιών μας έδειξε το καλλίγραμμο κορμί της με το χρυσό μπικίνι που επέλεξε να φορέσει χθες.

Το γνωστό αγγελούδι της Victoria's Secret έκανε ηλιοθεραπεία και ήπιε κοκτέιλ σε γνωστή παραλία  του νησιού. Μάλιστα, εκεί συνάντησε και τους δύο γνωστούς σχεδιαστές της εταιρείας Dsquared2 Dan και Dean με τους οποίους συνομίλησε για αρκετή ώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 10 ΚΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ Alessandra Ambrosio

Δεν υπάρχουν σχόλια: