Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

H μικρή Madeleine μπορεί να είναι ζωντανή!

Έξι χρόνια αφότου εξαφανίστηκε ενώ κοιμόταν στο σπίτι στην Πορτογαλία, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της, νέες έρευνες αναπτερώνουν την ελπίδα: η μικρή Madeleine, της οποίας η εξαφάνισή συνταραξε τον πλανήτη, είναι πιθανό να ζει.


Έχουν περάσει περισσότερα από έξι χρόνια από το τραγικό εκείνο περιστατικό που έκανε το γύρο του κόσμου μέσα από πρωτοσέλιδα: Ενώ η οικογένεια των Bρετανών McCann έκανε διακοπές στο θέρετρο Praia Da Luz στην Πορτογαλία, η 3χρονη τότε κόρη τους, Madeleine, εξαφανίστηκε από το κρεβάτι όπου κοιμόταν στο σπίτι που νοίκιαζαν, την ώρα που οι γονείς της είχαν πάει να δειπνήσουν σε εστιατόριο που απείχε μόλις 50 μέτρα από εκεί όπου διέμεναν. 

Όλες οι έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής με τα χαρακτηριστικά πρασινογάλανα μάτια και το αγγελικό πρόσωπο απέβησαν άκαρπες, ενώ τον πρώτο καιρό μετά την εξαφάνιση οι υποψίες της αστυνομίας έπεσαν πάνω στους ίδιους τους γονείς, οι οποίοι τελικά αποδείχτηκαν αθώοι. Αθώοι μεν, αλλά χωρίς ποτέ να πάρουν απαντήσεις για το τι συνέβη εκείνη τη μοιραία βραδιά. Έξι χρόνια μετά, όμως, οι έρευνες της Scotland Yard κάνουν τον Gerry και την Kate McCann να χαμογελάσουν ξανά. Η Madeleine μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: