Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Naomi Campbell: Ετσι ξεπερνάει τον πρώην της...



English: Naomi Campbell at the Cannes film fes...
Naomi Campbell  (Photo credit: Wikipedia)
Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας τρέλανε τους παρευρισκόμενους και όσους κατάφεραν να την... πάρουν μάτι με εντυπωσιακό μαγιό του διάσημου σχεδιαστή φίλου της Roberto Cavalli.

Φαίνεται πως η εκρηκτική Naomi Campbell το έχει ρίξει στη γυμναστική για να ξεπεράσει το χωρισμό της με τον Vladimir Doronin. Το 43χρονο σούπερμόντελ συνεχίζει τις πολυτελείς του διακοπές στην Ιμπιζα. Με διάθεση χαλαρή και μπόλικη παρέα η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας παρά τα 43 της χρόνια έχει τέλεια σιλουέτα.

Η ίδια πολύ αυστηρή με τον εαυτό της έχει πει επαννειλημένα σε συνεντεύξεις της ότι δεν ανέχεται να έχει ίχνος λίπους και περιττών κιλών στο σώμα της κάτι που φαίνεται περίτρανα και στις φωτογραφίες. Η Naomi τρέλανε τους παρευρισκόμενους και όσους κατάφεραν να την... πάρουν μάτι με εντυπωσιακό μαγιό του διάσημου σχεδιαστή φίλου της Roberto Cavalli.

Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές της Naomi Campbell πάνω σε πολυτελές σκάφος στην Ιμπιζα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: