Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Αυτοκτόνησε ο δράστης του μακελειού στην Φινλανδία...



Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ένα ακόμη πτώμα, το έκτο κατά σειρά, βρέθηκε στο Έσποο και οι αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για το δράστη της φονικής επίθεσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε εμπορικό κέντρο.
Ο ένοπλος σκότωσε τρεις άνδρες και μια γυναίκα στο εμπορικό κέντρο. Στη συνέχεια η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρήκε σε μια κατοικία το πτώμα της πρώην συζύγου του.
Ο ύποπτος για την επίθεση ονομάζεται Ιμπραήμ Σκουπόλι, είναι 43 ετών, κατάγεται από το Κόσοβο και έχει ποινικό μητρώο. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του και ζήτησε τη βοήθεια των πολιτών για να τον βρει.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, πιθανό κίνητρο μπορεί να είναι η ζήλεια, καθώς ο Σκουπόλι είχε καταδικαστεί για κακομεταχείριση της συζύγου του και είχαν εκδοθεί σε βάρος του περιοριστικά μέτρα.
Όπως αναφέρουν τα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης η γυναίκα εργαζόταν στο εμπορικό κέντρο όπου έγινε το φονικό και το δικαστήριο είχε απαγορεύσει στο Σκουπόλι να πλησιάζει σ' αυτό.
Οι πυροβολισμοί ξέσπασαν λίγο μετά τις 10.00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) στον πρώτο όροφο του Σέλο, ενός μεγάλου εμπορικού συγκροτήματος του Έσποο.
Το Έσποο απέχει περίπου 15 χλμ. από το Ελσίνκι, έχει 250.000 κατοίκους και είναι η δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Φινλανδίας. Εκεί βρίσκεται επίσης η έδρα της εταιρείας κινητών τηλεφώνων Nokia
Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ατμόσφαιρα μεγάλου πανικού μέσα στο εμπορικό κέντρο. Οι άνθρωποι έπεφταν στο πάτωμα όταν ο δράστης άνοιξε πυρ. «Όλοι είχαν πανικοβληθεί, ουδείς ήξερε τι συμβαίνει, πολλοί έκλαιγαν», σημείωσεένας αυτόπτης μάρτυρας στο φινλανδικό ραδιοσταθμό YLE.

Δεν υπάρχουν σχόλια: