Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Ισόπαλο (0-0) έληξε και το δεύτερο ματς της πρεμιέρας του Μουντιάλ, ανάμεσα σε Γαλλία και Ουρουγουάη. Σ' ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις και συγκινήσεις, η Γαλλία απογοήτευσε με την απόδοση της απέναντι σε μια Ουρουγουάη που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Πρώτη κόκκινη κάρτα του Μουντιάλ στον 21χρονο Ουρουγουανό Λοδέϊρο στο 81'.

Η Γαλλία εγκλωβίστηκε στη μεσαία γραμμή, όπου Ριμπερί και Γκουρκίφ δεν είχαν χώρους για να βοηθήσουν στη δημιουργία του παιχνιδιού. Ο Ανελκά μπροστά ήταν απομονωμένος και εξουδετερώθηκε σχετικά εύκολα από τα σέντερ μπακ της Ουρουγουάης που κατέβηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και τον Φορλάν μπροστά, όσες φορές έπαιρνε την μπάλα να ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Αντίθετα ο παρτενέρ του στην επίθεση, Λουίς Σουάρες δεν είχε ιδιαίτερη συμμετοχή στις αντεπιθέσεις της ομάδας.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: