Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Πέθαναν δημοσιογράφος και σκιτσογράφος στην Λάρισα.


Εφυγε τα ξημερώματα χθες από τη ζωή, σε ηλικία 76 ετών, ο δημοσιογράφος και πρώην εκδότης του «Ημερήσιου Κήρυκα» Λάρισας, Νίκος Καραθάνος. Ο εκλιπών υπηρέτησε με πάθος και εργατικότητα τον περιφερειακό Τύπο και δίδαξε με την επαγγελματική του ευσυνειδησία πολλούς νεότερους συναδέλφους του δημοσιογράφους. Η κηδεία του έγινε χθες, ενώ συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένειά του, έστειλε ο νομάρχης Λάρισας κ. Λ. Κατσαρός.

"Εφυγε" και σκιτσογράφος της "Ελευθερίας".
Τον άνθρωπο του λεπτού χιούμορ, που με το πενάκι του, για δεκαετίες κατέγραφε την καθημερινότητα της Λάρισας, μέσα από τις σελίδες της «Ελευθερίας» και έδινε τον παλμό του εμπορικού της κέντρου, αποχαιρέτησαν χθες οι αρχές και οι κάτοικοι της πόλης.
Η κηδεία του Χρήστου Τζεζαϊρλίδη, που έφυγε σε ηλικία 72 χρόνων, έγινε χθες το μεσημέρι στον ι.ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λάρισας (φωτό), στην περιοχή που γεννήθηκε και μεγάλωσε και ξεκίνησε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Ο Χρήστος Τζεζαϊρλίδης αποτελούσε το βαρόμετρο της κοινωνίας της Λάρισας, παρακολουθώντας στενά τα συμβαίνοντα και ήταν παρατηρητής και κριτής
των ειδήσεων, συζητώντας καθημερινά με τους ανθρώπους της πόλης και της «Ελευθερίας, Λάρισας». Πριν ξεκινήσει με το πενάκι του το σκίτσο ενημερωνόταν λεπτομερώς για τα βασικά θέματα της ημέρας και «γεννούσε» την ιδέα. Κατέληγε στο σκίτσο με πλήρη επίγνωση των βασικών γεγονότων της ημέρας. Με ελάχιστες λέξεις και με πυρήνα την εικόνα έδινε το στίγμα. Η ασχολία του αυτή συνδυαζόταν με παράλληλη έντονη επαγγελματική δραστηριότητα, που συνέχισε μέχρι το τέλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: