Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Δήμαρχοι μήνυσαν εργαζόμενους επειδή τους... κατήγγειλαν


Ο ένας δήμαρχος έκλεισε τη χωματερή. Ο δεύτερος πέταξε τα σκουπίδια του σε άλλη χωματερή. Οι εργαζόμενοι του ΟΤΑ τους κατήγγειλαν και δέχτηκαν μηνύσεις και από τους δύο δημάρχους.
Η ιστορία εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Ιούνιο. Ο δήμαρχος Ασσήρου, Δημήτρης Ράβναλης, είχε κλείσει τον δρόμο προς τη χωματερή του νομού Θεσσαλονίκης. Ο δήμαρχος Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, σύμφωνα με τους εργαζόμενους στον ΟΤΑ Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να πετάξει τα σκουπίδια του δήμου στη χωματερή των Μουδανιών Χαλκιδικής. Παράνομα, χωρίς απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, και εκτός ωραρίου, τονίζουν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ. Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν τόσο τον δήμαρχο Συκεών όσο και τον δήμαρχο Ασσήρου, για τη λειτουργία της δικής του χωματερής. Το αποτέλεσμα ήταν και οι δύο δήμαρχοι να μηνύσουν για συκοφαντική δυσφήμηση τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης. Τη Δευτέρα ο εισαγγελέας καλεί και τα 17 μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, για ανωμοτί κατάθεση. Οι ίδιοι απαντούν με συνέντευξη Τύπου την ίδια μέρα και δηλώνουν ότι θα αντιδράσουν σε κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης των συνδικαλιστικών αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: