Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Οι Πιο Ωραίες Ελληνίδες


Όταν έχεις να φωτογραφήσεις 16 γυναίκες, μια μέρα δεν είναι αρκετή. Και όταν αυτές είναι μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδίστριες, και πλάσματα αιθέρια κι αψεγάδιαστα εν γένει, πρέπει να έχεις όλες τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση και να μη χάνεις τη συγκέντρωσή σου. Και για να μην τρέμει η κάμερα. 

Η Έφη Κυριάκου ήρθε, και όλοι την ερωτευτήκαμε ακαριαία. Κάναμε παραπάνω λήψεις από αυτές που είχαμε κανονίσει — και πώς να μην κάνουμε αφού γυμνή μπροστά στο φακό ζωγραφίζει με το σώμα της και «γράφει» τρομερά.

Κάπως έτσι ήταν και η Σύλβια Παπαδάκη, που με τα εντυπωσιακά της πόδια «γέμισε» το πλάνο. Αυτό που με εντυπωσίασε όμως ήταν το πόσο απλή, γλυκιά, casual και προσιτή ήταν.

Ποιος είπε τελικά ότι τα μοντέλα κατοικούν σε άλλο πλανήτη; Σίγουρα όποιος το υποστηρίζει αυτό δεν γνώρισε ποτέ από κοντά την Νταϊάνα Ιγροπούλου, που προς το τέλος της ημέρας φωτογραφήθηκε και εξήγησε αργότερα στη συνέντευξή της ότι δεν έχει Facebook ούτε είναι τόσο fan!

Tελευταία έφτασε η Μόνικα Μπόλα, που με την ξενική της προφορά και τα παιχνίδια στο φακό με άφησε με ανοιχτό το στόμα. Τελικά, κάποιες γυναίκες απλά το «έχουν» ό,τι και να κάνουν, είτε αυτό λέγεται μόντελινγκ είτε ηθοποιία.

Τσέκαρε και το πρώτο μέρος της φωτογράφησης, και για όλες τις κοπέλες δες το «Nitro» που κυκλοφορεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια: