Η γρίπη των χοίρων ήταν άλλη μία πρόκληση για παράξενες ιστορίες.
Στην Αίγυπτο, σφαγιάστηκαν χιλιάδες χοίροι, ακόμη και αν τα Ηνωμένα Έθνη δήλωσαν ότι η μαζική σφαγή ήταν ένα «πραγματικό λάθος», διότι ο ιός δεν βρέθηκε σε χοίρους.
Ρώσοι οπαδοί ποδοσφαίρου είχαν την εντολή να πίνουν ουίσκι σε ταξίδι τους στην Ουαλία για προκριματικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με σκοπό να προστατευτούν από τον H1N1.
Στην Ιαπωνία, οι υποψήφιοι βουλευτές σταμάτησαν τη χειραψία.
Στην Ιταλία, ένας εφευρέτης επινόησε μηχανισμό με αυτόματο ψεκαστήρα για αγίασμα στις εκκλησίες.
Βρετανός ληστής έστειλε σε εφημερίδα φωτογραφία του γιατί δεν του άρεσε αυτή που δημοσίευε η αστυνομία στους καταζητούμενους.
Στις ΗΠΑ, δύο πιλότοι ξέχασαν να προσγειωθούν και πέρασαν τον προορισμό τους για 150 μίλια, επειδή συζητούσαν την ώρα της πτήσης.
Σαουδαραβικό διαστήριο καταδίκασε άντρα σε πέντε χρόνια φυλάκισης και 1.000 μαστιγώματα, επειδή καυχήθηκε τα σεξουαλικά του κατορθώματα στην τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου