Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

"Το γιορτάζουν με την... εκπομπή τους!"


Με γιορτινές εκπομπές, μουσικά προγράμματα, αλλά και ξένες ταινίες θα αποχαιρετήσουμε τη δεκαετία. Παραμονή Πρωτοχρονιάς και όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν οργανώσει ανάλογα τα προγράμματά τους...

Από το πρωί ο Alpha προετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το 2009 με την Ελένη Μενεγάκη και καλεσμένους της εκπομπής της τους Σωτήρη Καλυβάτση και Ματθίλδη Μαγγίρα. Στις 13:15 η παρέα της εκπομπής «Κους κους το μεσημέρι» θα τραγουδήσει και θα χορέψει με τον Λευτέρη Πανταζή, τον Αλέκο Ζαζόπουλο και τον Πέτρο Χατζάκη. Στις 16:00 η εκπομπή «Δέστε τους» θα φιλοξενήσει στο στούντιο τη Μαρία Νικόλτσιου και την Εφη Αλεβίζου. Την ψυχαγωγία των τηλεθεατών έχει αναλάβει ο Γιώργος Τσαλίκης. Στις 21:00, ο Alpha και η εκπομπή «Πάμε πακέτο» μας προσκαλούν σε ένα ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, ένα λαμπερό τετράωρο πάρτι με χορό, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις. Καλεσμένη της Βίκυς Χατζηβασιλείου η Ελλη Κοκκίνου με την οποία θα μετρήσει αντίστροφα για την έλευση του νέου έτους και θα δώσει τις πρώτες ευχές για το 2010!

Στη 01:00, η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη μας προσκαλούν σε μια μοναδική μαγική μουσική απόδραση με μελωδίες που αντέχουν στο χρόνο! Η αυριανή πρώτη μέρα του χρόνου ξεκινά για τον Alpha στις 07:30 με Σπύρο Λάμπρου και Ελενα Παπαβασιλείου και αμέσως μετά με την Ελένη Μενεγάκη και καλεσμένους τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Κώστα Φραγκολιά. Στις 13:00, η εκπομπή «Κους κους το μεσημέρι» φιλοξενεί τη Μαριώ, ενώ στις 16:00 προβάλλεται το «Domino Day». Στις 01:30, την πρώτη μέρα του καινούργιου χρόνου το κανάλι της Κάντζας θα ρίξει αυλαία με μουσικό πρόγραμμα από τον Γιάννη Πλούταρχο!


Από τον ANT1 με αγάπη και Αννούλα


Στον ANT1, η τελευταία εκπομπή της χρονιάς θα είναι η πιο... όμορφη απ’ όλες αφού ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος θα υποδεχτούν στο πλατό της εκπομπής όλα τα κορίτσια του «Next Top Model». Στην παρέα τους θα προστεθεί και ο Χρήστος Μενιδιάτης για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το κέφι με τα τραγούδια του. Η υπόλοιπη μέρα είναι αφιερωμένη στο «X-Factor» live show στο οποίο τα φλας σίγουρα θα κλέψει η απόλυτη Ελληνίδα star. Μια τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να μην έχει εκπλήξεις, αλλά και μία από τις πιο λαμπερές celebrities! Εκτός από τον παρουσιαστή Σάκη Ρουβά λοιπόν, παρούσα θα είναι η μοναδική Αννα Βίσση που, όπως έγραψε πριν από είκοσι μέρες η «Espresso», θα κάνει special guest στο πρωτοχρονιάτικο «X-Factor» για να ανεβάσει το θερμόμετρο της βραδιάς ακόμη περισσότερο τραγουδώντας τα μεγάλα της σουξέ.

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, οι άντρες της πρωινής ζώνης θα ξεκινήσουν τη νέα χρόνια με πάρτι! Και σίγουρα η χρονιά θα μπει καλά αφού ποδαρικό θα τους κάνουν η Ηρώ, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Αντώνης Λουδάρος. Ο πρώτος καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου για το 2010 θα είναι μια μεγάλη σταρ της ελληνικής μουσικής: η Δέσποινα Βανδή. Η οικοδέσποινα της εκπομπής ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, στο χώρο όπου εμφανίζεται η δημοφιλής τραγουδίστρια και μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της επιτυχίας της! Μια εκπομπή γεμάτη τραγούδι, σκηνές backstage, προσωπικά στιγμιότυπα και όπως πάντα, μια αποκαλυπτική συνέντευξη που σίγουρα... αξίζει να τη δεις!


Είκοσι Πρωτοχρονιές Mega

Στο ΜEGA οι... Πεντάμορφοι βάζουν τα καλά τους και αποχαιρετούν το 2009 με ένα αφιέρωμα στα shows των είκοσι χρόνων του Μega. Βλάσσης Μπονάτσος, Ρούλα Κορομηλά και Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι άνθρωποι που χάρισαν επιτυχημένα shows στο κανάλι και το πρωινό θα μας θυμίσει ανάλογες στιγμές. Για αλλαγή του χρόνου, το κανάλι επέλεξε το «Μega Friday all-nighters» που θα προβάλει στις 23.00. Πρόκειται για μία δίωρη ταινία με τις καλύτερες σκηνές σειρών και εκπομπών που αφορούν στο θέμα της βραδιάς και τελειώνουν το επόμενο πρωί με ολόκληρα επιλεγμένα επεισόδια. Αμέσως μετά, μια... απαράδεκτη Πρωτοχρονιά, με ένα εορταστικό επεισόδιο των «Απαράδεκτων». Οι... Πεντάμορφοι επανέρχονται το πρωί να γιορτάσουν τη νέα χρονιά με καλεσμένες τις Βασιλική Ανδρίτσου και Βάσω Λασκαράκη, ενώ για το βράδυ το Μega ετοίμασε τα επεισόδια της σειράς που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή». Θα προβληθούν τρία επεισόδια στη σειρά ξεκινώντας στις 23.00.

Το Star και το Alter, σε αντίθεση με τα άλλα κανάλια, δεν προσθέτουν κάποιο εορταστικό πρόγραμμα για τις γιορτινές νύχτες, αλλά προσφέρουν ξένο κινηματογράφο.


«Στην υγειά μας» με Γιώργο Κιμούλη

Εκείνος που το γλεντάει είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος και απόψε στις 22.00 μας καλωσορίζει έχοντας στο πλευρό του τον Γιώργο Κιμούλη. Τον ηθοποιό τιμούν με την παρουσία τους ο Γιώργος Νταλάρας, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Ελεονόρα Ζουγανέλη, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, η Φωτεινή Δάρρα, ο Αργύρης Αγγέλου, η Μίνα Αδαμάκη, ο Ταξιάρχης Χάνος, ο Μιχάλης Τζουγανάκης και ο Τάσος Ιορδανίδης, που αναλαμβάνουν και το μουσικό μέρος του προγράμματος χαρίζοντάς μας πολυαγαπημένα τραγούδια. Μαζί τους αλλάζουν χρόνο η Σμαράγδα Καρύδη, η Χρύσα Ρώπα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η Βίκυ Βολιώτη, η Ράνια Σχίζα και η Θάλεια Ματίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: