Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Σχεδιαστές σε... απόγνωση



Μια ιδέα παρακαλώ για την επόμενη σεζόν!
Δεν έχουν έμπνευση οι σχεδιαστές και καταφεύγουν στο Twitter ζητώντας από τους θαυμαστές τους τι άλλο από… προτάσεις.
Μια νέα τάση αναδύεται στον κόσμο της μόδας, που απ’ ότι φαίνεται θα επηρεάσει έντονα τις επόμενες κολεξιόν των μόδιστρων.
Οι καλά δικτυωμένοι Dolce & Gabbana – είναι από τους πρώτους σχεδιαστές που έχουν δημιουργήσει το δικό τους ηλεκτρονικό περιοδικό swide.com και on line κατάστημα – έχουν ζητήσει από τους φαν τους πολλές φορές προτάσεις για τα σχέδια τους, αλλά και γνώμες για τις επόμενες συλλογές παπουτσιών τους μέσω του Youtube.
Η τελευταία τους απόπειρα έγινε πριν από μερικές μέρες από το προφίλ τους στο Twitter, στο οποίο έγραψαν «αναμένουμε προτάσεις για την γυναικεία κολεξιόν…»!
Το top model Coco Rocha κάνει σύντομα το ντεμπούτο της με την πρώτη της συλλογή ρούχων.
Δεν δίστασε όμως να κρύψει την απειρία και την έλλειψη φαντασίας της μέσω του blog της «Oh So Coco»,  μέσα από το οποίο ζήτησε από τους φαν της να της προτείνουν τι άλλο από ιδέες!
Με την ανάδυση των νέων μέσων, οι σχεδιαστές αποφασίζουν να ακούσουν τις ανάγκες των πελατών τους και να τους βάλουν να παίξουν ρόλο πρωταγωνιστών.
Ο Alexander McQueen μεταδίδει απευθείας τα fashion show του μέσω του ίντερνετ, ο οίκοςCalvin Klein ζητάει από το κοινό του να πρωταγωνιστήσει στην νέα του καμπάνια, ενώ ο οίκοςBurberry λανσάρει την ιστοσελίδα theartofthetrench.com ζητώντας από τον κόσμο να ανεβάσει τις φωτογραφίες του φορώντας την θρυλική καμπαρντίνα!
Ίσως το χρησιμοποιήσει σαν πηγή έμπνευσης ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Christopher Bailey για την επόμενη κολεξιόν του 2010…

Δεν υπάρχουν σχόλια: