Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Ελληνικής Καταγωγής ηθοποιοί υποψήφιοι για τις «Χρυσές Σφαίρες»


Ελληνικά ονόματα φιγουράρουν στις φετινές υποψηφιότητες για τις «Χρυσές Σφαίρες».

Μεταξύ των υποψηφίων η Τίνα Φέυ, για το πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «30 ROCK». Μία άλλη τηλεοπτική σειρά, το «House», την οποία σκηνοθετεί ο Γκρεγκ Γιαϊτάνης είναι υποψήφια στην κατηγορία καλύτερης τηλεοπτικής σειράς - δράμα. Από τις φετινές υποψηφιότητες δεν θα μπορούσε να λείπει και το «Hangover», στο οποίο συμπρωταγωνιστεί ο καταγόμενος από την Κρήτη, Ζακ Γαλιφιανάκης.

Η τελετή απονομής των βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, έχει και άλλη μία ελληνική παρουσία. Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον, μαζί με άλλα γνωστά ονόματα τις βιομηχανίας του θεάματος, όπως ο Μικι Ρουρκ και η Τζούλια Ρόμπερτς, θα συμπαρουσιάσει τα φετινά βραβεία. Κεντρικός παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Ricky Gervais.

Πηγή: Με πληροφορίες από το Hollywood Greek Reporter

Δεν υπάρχουν σχόλια: