Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση Παναγόπουλου

«Εγώ ήμουν ο εγκέφαλος της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου» δήλωσε χθες ο Απόστολος Πετράκης, ενώ παράλληλα αθώωσε όλους τους συγκατηγορουμένους του και δήλωσε ότι οι συνεργοί του στην απαγωγή παραμένουν ασύλληπτοι, ανατρέποντας όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Ενα χρόνο μετά την πολύκροτη απαγωγή του ιδρυτή της Super Fast Ferries, ο Απόστολος Πετράκης με μια αιφνιδιαστική ομολογία ανατρέπει τα δεδομένα στην απαγωγή Παναγόπουλου, την οποία οι αρχές έχουν αποδώσει στην εγκληματική ομάδα του Παναγιώτη Βλαστού. Ο κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού Απόστολος Πετράκης, σε συμπληρωματική απολογία του ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας Χαρίκλειας Ηλιοπούλου, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για τη σύλληψη της ιδέας, την οργάνωση και την εκτέλεση της απαγωγής του εφοπλιστή, ρίχνοντας παράλληλα «βόμβα» μεγατόνων γιατί, όπως αποκάλυψε, οι συνεργοί του στην απαγωγή παραμένουν ασύλληπτοι. «Ο,τι σας λέω σήμερα είναι απολύτως αλήθεια και θα αποδειχθεί και στο δικαστήριο, αφού τίποτα δεν θα διαψευσθεί» υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ανακρίτρια ο Πετράκης, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες περί εκρηκτικών που του αποδίδονται από κοινού με τον Βασίλη Στεφανάκο.

Ωστόσο, ο Πετράκης αρνήθηκε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις της ανακρίτριας σχετικά με τα περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν ως λύτρα στους απαγωγείς για την απελευθέρωση του εφοπλιστή και αν τα χρήματα αυτά έχουν ξεπλυθεί. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 33χρονος κατηγορούμενος με την κρητική προφορά, στις πιέσεις της ανακρίτριας τόσο για τα λύτρα όσο και για τους συνεργούς του, όχι μόνο αρνήθηκε πεισματικά να απαντήσει, αλλά χαμογελούσε αινιγματικά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ ανθρώπους που τους ζήτησα βοήθεια και τους ενέπλεξα στην απαγωγή δεν πρόκειται να τους προδώσω».   www.espressonews.gr                         

Δεν υπάρχουν σχόλια: