Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Στ. Μαλέλλης: «Ο Ν. Ευαγγελάτος είναι ο πιο καλός παρουσιαστής της ιδιωτικής τηλεόρασης»


Για το Ν. Ευαγγελάτο μίλησε στην εκπομπή Super Star και στη Χριστίνα Λαμπίρη ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR, Σ. Μαλέλης.

Ο κ. Μαλέλλης αναφέρθηκε στο κοινό παρελθόν που έχει με τον δημοσιογράφο, τονίζοντας ότι "ο Ν. Ευαγγελάτος είναι ο πιο καλός παρουσιαστής και δημοσιογράφος της ιδιωτικής τηλεόρασης".

Όσον αφορά στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR υποστήριξε ότι τα ποσοστά του δεν ήταν καλά γιατί το concept του δελτίου ήταν τέτοιο που δεν μπορούσε να το υποστηρίξει ο Ν. Ευαγγελάτος. Χαρακτήρισε μάλιστα άδικο να αποδίδεται η ευθύνη για τις χαμηλές πτήσεις του δελτίου μόνο στον anchorman.

Ο κ. Μαλέλλης αναφέρθηκε επίσης στην ΕΡΤ και στο όργιο εξόδων που παρατηρείται στην κρατική τηλεόραση, τονίζοντας ότι θα πρέπει να διενεργηθεί ενδελεχής έρευνα για το πού πήγαν τόσα χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: