Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Η Expedia ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα


Το μεγαλύτερο διαδικτυακό ταξιδιωτικό πρακτορείο στον κόσμο, το οποίο λειτουργεί με περισσότερες από 80 ιστοσελίδες ταξιδιωτικών κρατήσεων Expedia και Hotels.com παγκοσμίως, ανακοίνωσε τα εγκαίνια υποστηρικτικής λειτουργίας ξενοδοχείων στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή η συνεργασία προέκυψε καθώς οι ελληνικές ταξιδιωτικές εταιρείες συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπους να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους παρά τις οικονομικές δυσκολίες στην ταξιδιωτική ζήτηση.
 
Οι ταξιδιωτικές κρατήσεις για την Ελλάδα, οι οποίες έγιναν μέσω των ιστοσελίδων Expedia και Hotels.com αυξήθηκαν κατά 21% τους τελευταίους 12 μήνες, ενώ ο αριθμός των ανθρώπων οι οποίοι έκαναν κράτηση για να ταξιδέψουν στην Ελλάδα μέσα από αυτές τις ιστοσελίδες αυξήθηκε κατά 26%. Επιπλέον ο αριθμός των ελληνικών ξενοδοχείων τα οποία δουλεύουν με την Expedia έχει σχεδόν διπλασιαστεί από το 2008.
 
Η Expedia, Inc. είναι η μεγαλύτερη online ταξιδιωτική εταιρεία στον κόσμο και παρέχει στους συνεργάτες της πρόσβαση στη μεγαλύτερη ταξιδιωτική αγορά και σε ασυναγώνιστη παγκόσμια ζήτηση σε 70 σημεία πωλήσεων σε περισσότερες από 55 χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: