Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

«Ασφυξία» στις φυλακές Δομοκού- Απεργιακές κινητοποιήσεις

Σε δύο εικοσιτετράωρες απεργίες προχωρούν οι εργαζόμενοι στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Δομοκού οι οποίοι καταγγέλλουν τους αρμόδιους παράγοντες του υπουργείου Δικαιοσύνης για αδιαφορία, σχετικά με τα «σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν της φυλακή μας».

Οι υπάλληλοι του καταστήματος, κάνουν λόγο για τεράστιες ελλείψεις σε έμψυχο δυναμικό, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι οι προδιαγραφές της φυλακής, προαπαιτούν 150 σωφρονιστικούς υπαλλήλους. «Αυτή τη στιγμή υπηρετούν 69 φύλακες και 15 υπαρχιφύλακες», επισημαίνουν. Επιπλέον, ένα ακανθώδες ζήτημα, όπως αναφέρουν είναι ότι οι φυλακές είναι υπερπλήρεις και ενώ το δυναμικό τους ανέρχεται στους 590 κρατουμένους, ήδη κρατούνται εκεί 640 άτομα ενώ «συνεχίζουν να έρχονται μεταγωγές με μεγάλο αριθμό κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: