Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Next Top Model τη Δευτέρα με Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις!

Δ T ΝEXT ΤΟP MODEL 21-12
Τα κορίτσια μπαίνουν στο κλίμα των Χριστουγέννων και στολίζουν το σπίτι, ενώ βάζουν "ΣΤΟΧΟ" να συμμετάσχουν στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού! Επισκέπτονται τα γραφεία του "Στόχου", όπου ενημερώνονται και στη συνέχεια διανέμουν φυλλάδια στο κέντρο της Αθήνας, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού.
Παράλληλα, η Νάιλα και η Σεράινα προετοιμάζονται για να συμμετάσχουν στο fashion show του οίκου μόδας ΚΑΤΗΥ HEYNDELS, ενώ επιλέγουν 3 κορίτσια για να παρακολουθήσουν την επίδειξη. Πώς θα τα πάνε στην πασαρέλα;
Η δοκιμασία της εβδομάδας, απαιτεί ικανότητες ισορροπίας, αφού τα υποψήφια Next Top Models ποζάρουν ισορροπώντας πάνω στον πάγο σύμφωνα με τις οδηγίες του Χάρη Χριστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Το έπαθλο της δοκιμασίας είναι η επίσκεψη ενός δικού τους ανθρώπου στο σπίτι για τα Χριστούγεννα! Τα κορίτσια αρχίζουν τις προετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι που θα φέρει κοντά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Και δεν κρύβουν τη χαρά και τη συγκίνησή τους όταν συγγενείς και φίλοι τις επισκέπτονται.
Αλλά και η φωτογράφιση της εβδομάδας είναι πλημμυρισμένη από το πνεύμα των γιορτών, καθώς τα κορίτσια μεταμορφώνονται σε βοηθούς του Αη Βασίλη!
Στη μίνι δοκιμασία μπροστά στην κριτική επιτροπή, τα κορίτσια διαγωνίζονται στο χριστουγεννιάτικο styling, καθώς χριστουγεννιάτικα στολίδια πρέπει να γίνουν… αξεσουάρ πάνω στα ρούχα τους.
Τέλος, λίγο πριν την αξιολόγηση και την ανακοίνωση της αποχώρησης, μια έκπληξη περιμένει τα κορίτσια…
Η Βίκυ Καγιά μας εισάγει στα άδυτα του modeling, κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: