Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

5 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Bowie

Με αφορμή τα γενέθλιά του αλλά και τη νέα του κυκλοφορία μάθετε καλύτερα τον Thin White Duke
5 πράγματα που δεν ξέρατε για τον David Bowie
Το πραγματικό του όνομα είναι David Robert Hayward-Jones και γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1947! Τη δεκαετία του 60 άλλαξε το επώνυμό του σε Bowie και μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 90 κυκλοφορούσε συνεχώς το ένα επιτυχημένο άλμπουμ μετά το άλλο, και σε μερικές ημέρες κυκλοφορεί διπλό album με την περιοδεία του «A Reality Tour».

1. Το 2000 του έγινε πρόταση να αποδεχθεί τον τίτλο «Commander of the British Empire» και το 2003 να χρισθεί ιππότης. Τις αρνήθηκε και τις 2!
2. Έχει δύο παιδιά: την 9χρονη Alexandria Zahra Jones, που απέκτησε με την Iman και τον 38χρονο γιο, Duncan Jones που απέκτησε με την Angela Barnett. Ο Duncan Jones είναι σκηνοθέτης.
3. Τα μάτια του είναι μπλε. Παρόλα αυτά, η μία του κόρη είναι μονίμως διεσταλμένη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φαίνεται πιο σκούρα. Η διαστολή δημιουργήθηκε μετά από ένα καβγά που είχε στην παιδική του ηλικία, στο σχολείο, για ένα κορίτσι!
4. Έχει συνεργαστεί με διάφορα ονόματα της showbiz, από τους pop Pet Shop Boys (στο «Hello Spaceboy») μέχρι τους Nine Inch Nails και τον Trent ReznorI’m afraid of Americans») και τους Placebo (στο «Without You I’m Nothing»).
5. Έχει λάβει πάνω από 14 βραβεία ενώ ήταν υποψήφιος για πάνω από 40, μεταξύ των οποίων Grammy, Brit Awards, Emmy, Golden Globe, και άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: