Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Ποιά είναι η... ΅Αγνωστη Χ΅ που ‘ καταδίδει‘ την Μενεγάκη;


Την Ελένη Μενεγάκη την αγαπάμε. Και όχι μόνο εμείς. Έχει πολλούς φίλους και αρκετούς εχθρούς. Τον τελευταίο καιρό είχαμε και εμείς αγανακτήσει με την υπερπροβολή της από τα περιοδικά και ψάχναμε να δούμε τι συμβαίνει.
Η Ελένη κατηγόρησε τους paparazzi που φέτος δεν την αφήνουν σε χλωρό κλαρί και την κυνηγούν από το σπίτι στην δουλειά και από την λαϊκή μέχρι και τις διακοπές της.
Η ίδια είπε ότι κάτι τέτοιο ΔΕΝ το θέλει και δεν αντέχει να κρύβεται καθημερινά από αυτούς τους ανθρώπους.
Πριν λίγες μέρες η Ελένη πήγε στην Αράχοβα και οι paparazzi την ακολούθησαν κατά πόδας. Και εμείς θα αγανακτούσαμε να συνέβαινε αυτό...
Μόνο που είμασταν αυτήκοες σε ένα τηλεφώνημα από την "Αγνωστη Χ" - στενή συνεργάτιδα της Ελένης που τηλεφωνούσε σε έναν από τους φωτορεπόρτερ και του έδινε λεπτομέρειες -για να μην πώ οδηγίες - για το ταξίδι της Ελένης.
Καλύτερα να ελέγξει το περιβάλλον της άλλη φορά πρίν βγεί και κάνει δηλώσεις για "κυνηγητο" από τους paparazzi  και να εντοπίσει την ΅Άγνωστη Χ΅ που την ΅καταδίδει΅ - αλήθεια το κάνει μόνη της ή παίρνει εντολές και από πού;

Δεν υπάρχουν σχόλια: