Μια πρόσκληση της ODEON σε...επικίνδυνο δείπνο, έφερε τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της ταινίας 'Επικίνδυνες Μαγειρικές' σε γνωστό εστιατόριο στο Γκάζι, το Ρεσπέντζα, όπου τους περίμεναν ευχάριστες εκπλήξεις.
Μια ωραία συντροφιά από δημοσιογράφους, φίλους και συνεργάτες, ένα μενού gourmet στα γαστρονομικά μέτρα της ταινίας: αχινοσαλάτα, λαχανικά με καραβίδες, ψαρόσουπα, σφυρίδα ψητή, γλυκό με φράουλες και σοκολάτα για επιδόρπιο... και άφθονη σαμπάνια Moet που, ως χορηγός της ταινίας, δεν σταματούσε να γεμίζει τα ποτήρια των προσκεκλημένων αφού η πασίγνωστη σαμπάνια ενώνει τη μαγεία των φυσαλίδων της με τη μαγεία του σινεμά . Κάθε μπουκάλι και μια ευχή για καλή επιτυχία.
Παρόντες ήταν οι πρωταγωνιστές της ταινίας Κάτια Ζυγούλη, Γιώργος Χωραφάς και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο σκηνοθέτης Βασίλης Τσελεμέγκος, ο συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου Αντρέας Στάικος, οι εκ των συμπαραγωγών Διονύσης Σαμιώτης, Κώστας Λαμπρόπουλος, ΜαρίναΚωνσταντακοπούλου και πολλοί δημοσιογράφοι.
Η βραδιά ξεκίνησε με μικρές παρέες και ευχάριστες γνωριμίες - ήταν η πρώτη φορά που η Κάτια Ζυγούλη γνώρισε τον Αντρέα Στάικο και μίλησε μαζί του για τη 'λογοτεχνική' Νανά αλλά και για τις αγαπημένες συνταγές του συγγραφέα - και εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο τραπέζι με πολύ κέφι, τη λαμπερή παρουσία της Moet και ενδιαφέρουσες συζητήσεις για ταινίες, θέατρο, αλλά και στοιχήματα... επικίνδυνων συνταγών.
Ο τίτλος του καλύτερου μάγειρα θα απονεμηθεί στις 4 Φεβρουαρίου, που η πολυαναμενόμενη ταινία θα βγει στις αίθουσες .