Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Θα πονέσει στην τσέπη!

Θα δίνει 10.000 ευρώ κάθε φορά που θα λέει το όνομά της! Η Τζούλια Αλεξανδράτου πέρασε στην αντεπίθεση και -μέσω του δικηγόρου της- κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Χρήστου Ψωμόπουλου, ο οποίος θα καλείται να πληρώνει το συγκεκριμένο ποσό όποτε δεν τηρεί τον εν λόγω όρο.

Ο δικηγόρος της Τζούλιας, όπως είπε, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να προστατεύσει την πελάτισσά του από το διασυρμό που υφίσταται. Ετσι η Τζούλια Αλεξανδράτου κέρδισε την πρώτη μάχη με τα ασφαλιστικά μέτρα απέναντι στον Χρήστο Ψωμόπουλο. Κάτι που σημαίνει ότι ο πρώην σύντροφός της υποχρεούται εφεξής να μην την πλησιάζει και να μην επιχειρήσει να μιλήσει ξανά μαζί της.

Η ατμόσφαιρα όμως παραμένει εξαιρετικά ηλεκτρισμένη. Η ξανθιά καλλονή φαίνεται πως θέλει να «ισοπεδώσει» τον επιχειρηματία, αφού -σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει τις τελευταίες μέρες- ο Χρήστος Ψωμόπουλος συνεχίζει να ενοχλεί τους γονείς της και να τους βάζει λόγια σχετικά με την άστατη ζωή της.

Χθες το βράδυ μάλιστα η Τζούλια κατέθεσε και νέα μήνυση στο Α.Τ. Ομόνοιας κατά του επιχειρηματία για εκβιασμό. Οταν ρωτήθηκε για τα επίμαχα ροζ βίντεο, για τα οποία ο Χρήστος Ψωμόπουλος ισχυρίζεται πως η Τζούλια εκβιάζεται από τους συνεργάτες της, απάντησε πως αυτό δεν συμβαίνει και παράλληλα διέψευσε τις φήμες που θέλουν κάποιους να έχουν δει αυτά τα βίντεο. Οπως είπε, τα μόνα βίντεο που αφορούν εκείνη είναι όσα έχει στην κατοχή του ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά πως τα έχει διαθέσει σε οποιονδήποτε.

Πάντως, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, αυτή η ιστορία έχει λυγίσει ψυχολογικά τον Χρήστο Ψωμόπουλο, ο οποίος στην εκπομπή «Super Star» δήλωσε ότι αποσύρει τη μήνυση που είχε κάνει στην πρώην αγαπημένη του για απειλή και εξύβριση. Ομως στην ίδια εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη έκανε παρέμβαση και η Τζούλια, η οποία σε υψηλούς τόνους συνέχισε να κατηγορεί τον Χρήστο Ψωμόπουλο λέγοντάς του ότι θα πρέπει να σταματήσει πια να ασχολείται μαζί της. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να παρέμβει, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, και ο εισαγγελέας, αφού λέγεται ότι υπάρχει το επίμαχο ροζ βίντεο που «καίει» την ξανθιά μοντέλα και τραγουδίστρια.

Αυτό το χωρίς τέλος σίριαλ που τείνει να μετατραπεί σε... λαϊκό δικαστήριο κι εκτυλίσσεται μπροστά στις κάμερες, με τους δύο πρώην ερωτευμένους και νυν αντιπάλους, φαίνεται ότι δεν έχει τέλος. Εκτός κι αν η Τζούλια και ο Χρήστος κάνουν την έκπληξη και μετά τη θύελλα έρθει νηνεμία και... επανασύνδεση. Εμείς πάντως δεν αποκλείουμε τίποτα. Αλλωστε τα ετερώνυμα έλκονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: