Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Γεωργιάδηςκαι Βόκολος στις Ελπίδες


Με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο αλλά και τον Λεωνίδα Βόκολο θα παραταχθεί η Εθνική Ελπίδων στον αγώνα Αγγλία-Ελλάδα στις 3 Μαρτίου στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Φαινομενικά, η επιλογή είναι προσωρινή για το συγκεκριμένο ματς, ωστόσο σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί έως σήμερα, ο Γιώργος Γεωργιάδης αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να αναλάβει επί μονίμου βάσεως την Εθνική Ελπίδων, αντικαθιστώντας το Νίκο Νιόπλια. Στην περίπτωση αυτή, η θέση που κατέχει στην Εθνική Νέων, πιθανότατα θα καλυφθεί είτε με νέα πρόσληψη είτε εκ των ενόντων (ίσως και με τον Λεωνίδα Βόκολο που αυτή τη στιγμή είναι προπονητής της Εθνικής Παίδων).
Από εκεί και πέρα, η ΕΠΟ αποφάσισε στη συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου, να διεκδικήσει την οργάνωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων (U-19) 2011-2012. Η απόφαση ανάθεσης του τουρνουά θα ληφθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA τον Δεκέμβριο του 2010.
Εξάλλου, επικυρώθηκε και η απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας για φιλικό αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την αντίστοιχη της Σενεγάλης στις 3 Μαρτίου και ώρα 17:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Παράλληλα, για την Εθνική Νέων προγραμματίστηκαν τα εξής φιλικά: Ελλάδα-Σερβία (Κικλίς, 22-24/2) και Ισραήλ-Ελλάδα (22-24/3).
Ο Σοφοκλής Πιλάβιος, τέλος, ενημέρωσε τους συμβούλους για τις επαφές που είχε με την πολιτεία σχετικά με την επιχορήγηση της ΕΠΟ (4,8 εκατ. ευρώ για το 2010) και τις συζητήσεις για τη βία.

* Το δ.σ. της ομοσπονδίας ερμήνευσε το άρθρο 36 παρ. 1 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και το άρθρο 33 παρ. 3 του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων ως εξής: «Ως μη κάθοδος σε αγώνα θεωρείται κάθε περίπτωση που ένας αγώνας δεν τελείται από υπαιτιότητα μιας ομάδας».
Αναφορικά με αιτήματα ποδοσφαιριστών, των οποίων οι ομάδες αποχώρησαν για οποιονδήποτε λόγο από τα διεξαγόμενα πρωταθλήματα, για να καταστεί δυνατή η μετεγγραφή τους μεσούσης της περιόδου σε άλλα σωματεία, το δ.σ. της ΕΠΟ αποφάσισε ότι: Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα οι υφιστάμενοι κανονισμοί, οι οποίοι απαγορεύουν τις μετεγγραφές αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: