Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Στην Κρήτη ... η Marilyn Monroe!

Marilyn MonroeImage by Felix_Nine via Flickr200 αυθεντικά εκθέματα, 80 διεθνών καλλιτεχνών εμπνευσμένα από τη πιο διάσημη γυναίκα του 20ου αιώνα, φιλοξενούνται στην έκθεση τέχνης “Marilyn Monroe in the Arts”.

Η έκθεση, που φιλοξενείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Γουρνών, απευθύνεται σε λάτρεις της τέχνης, της pop κουλτούρας, της φωτογραφίας, του κινηματογράφου, των δεκαετιών του ‘50 και του ‘60 και φυσικά του απόλυτου γυναικείου ειδώλου, της Marilyn Monroe.

Διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Πολιτιστικών Ανταλλαγών και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και του Δήμου Χερσονήσου.

Παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της ίδιας έκθεσης στην Αμερική, σύμφωνα με το Cretalive, την επισκέφτηκαν 651.000 άνθρωποι.

Οι πύλες της είναι ανοιχτές καθημερινά (και ΣΚ) από τις 9:30 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Έχει ξεκινήσει στις 16 Απριλίου και θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: