Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Η επιστροφή του Ράφικ Τζεμπούρ στην ΑΕΚ και στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι γεγονός.



Ο ιδιόρρυθμος επιθετικός όχι απλώς προπονείται εδώ και κάμποσες ημέρες με την πρώτη ομάδα, μετά από μία μακρά περίοδο περιθωριοποίησης, αλλά στα τελευταία δύο οικογενειακά διπλά χρησιμοποιήθηκε για αρκετή ώρα με τους βασικούς.
Ο «τρομοκράτης» προπονείται εδώ και αρκετές ημέρες με την πρώτη ομάδα, έπειτα από μια μεγάλη περίοδο όπου είχε τεθεί εκτός, λόγω της γνωστής του κόντρας με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ωστόσο στα τελευταία δύο διτέρματα χρησιμοποιήθηκε για αρκετή ώρα με τους βασικούς. Μάλιστα στο τελευταίο διπλό έβαλε και δύο γκολ, δείχνοντας πως είναι σε καλή κατάσταση.
Να σημειωθεί πως ο Τζεμπούρ είχε παίξει σε επίσημο ματς από τις 20 Αυγούστου και την αναμέτρηση με τη Βασλούι στη Ρουμανία για τα προκριματικά του Europa League.
Ο επιθετικός της ΑΕΚ αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του για το ντέρμπι της προσεχούς Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό και είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί, αφού όλα δείχνουν πως θα απουσιάζει ο Κρίστιαν Νέμεθ μια και δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο.
Ο Τζεμπούρ θέλει μέσω των εμφανίσεών του με την «Ένωση» να κερδίσει θέση στην Εθνική Αλγερίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Τα πλάνα του Ντούσκο
Οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Πρωτοχρονιάς. Ο προπονητής της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 έχοντας ήδη μια εντεκάδα στο μυαλό του.
Ο Σάχα αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα γκολποστ, οι Αραούχο, Καράμπελας, Γιάχιτς και Μαϊστόροβιτς στην άμυνα, οι Καφές, Μάκος θα είναι τα αμυντικά χαφ, οι Μαντούκα, Χέρσι και Σκόκο μπροστά τους και ο Μπλάνκο στην επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: