Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Φεστιβάλ σεξουαλικής ρουλέτας

Για να πάει κανείς σε αυτό το φεστιβάλ σίγουρα θα πρέπει να αφήσει στο σπίτι ταμπού, προκαταλήψεις και καθωσπρεπεσμό.
Ο Buck Angel, «σταρ» της διοργάνωσης, ήταν κάποτε γυναίκα φωτομοντέλο. Το 2007 έγινε ο πρώτος άνδρας που κέρδισε το βραβείο του καλύτερου τρανσέξουαλ περφόρμερ της χρονιάς Ο Buck Angel, «σταρ» της διοργάνωσης, ήταν κάποτε γυναίκα φωτομοντέλο. Το 2007 έγινε ο πρώτος άνδρας που κέρδισε το βραβείο του καλύτερου τρανσέξουαλ περφόρμερ της χρονιάς Αλλιώς, το σίγουρο είναι ότι θα φρικάρει. Γιατί το «4ο Porn Berlin Film Festival in Athens», που θα γίνει 15 και 16 Ιανουαρίου στο Gagarin (Λιοσίων 205), είναι για γερά στομάχια και ιδιαίτερα σεξουαλικά γούστα.
Ταινίες που μιλούν για το σώμα, τη σεξουαλικότητα, το δικαίωμα στη σεξουαλική ευχαρίστηση, το safe sex, το AIDS, τα φετίχ, αλλά και το φεμινιστικό πορνό, γιορτάζουν την ελευθερία των αισθήσεων και τη συντριβή των αναστολών - αυτό δηλαδή που έχει ονομαστεί «μεταπορνογραφία».
Στα highlights του φετινού φεστιβάλ είναι η εμφάνιση του Αμερικανού Μπακ Εϊντζελ, ο οποίος, πριν εξελιχθεί σε βραβευμένο πορνοστάρ, είχε κάνει, ως γυναίκα, καριέρα φωτομοντέλου. Και επειδή και η πορνοβιομηχανία έχει τα δικά της Οσκαρ, είχε κερδίσει το Βραβείο AVN για την καλύτερη τρανσέξουαλ περφόρμανς το 2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια: