Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Σε κλοιό εγκέφαλος της ληστείας των ΕΛ.ΤΑ. στην Κάτω Αχαΐα


Μία ανάσα πριν από την εξιχνίαση της υπόθεσης της αιματηρής ληστείας στα ΕΛ.ΤΑ. Κάτω Αχαΐας βρίσκονται οι διωκτικές αρχές της Πάτρας, οι οποίες έχουν θέσει σε στενό κλοιό τον Ελληνα εγκέφαλο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πάτρας πιστεύουν ότι στη ληστεία των ΕΛ.ΤΑ., που σημειώθηκε στις 29 Δεκεμβρίου, με λεία 230.000 ευρώ, συμμετείχαν τουλάχιστον επτά άτομα αλβανικής και ρουμανικής υπηκοότητας, οι οποίοι κατάφεραν να εφαρμόσουν το σχέδιό τους με τη βοήθεια Ελληνα συνεργού τους που είναι ο εγκέφαλος της σπείρας και κατάγεται από περιοχή της Ηλείας. Μάλιστα ο εν λόγω άντρας φαίνεται να οργάνωσε το σχέδιο της ληστείας, στην οποία τραυματίστηκε στο πόδι ένας αστυνομικός, δίνοντας συγκεκριμένες πληροφορίες στους συνεργούς του, οι οποίοι το υλοποίησαν.

Προς το παρόν τα χείλη των αντρών της Ασφάλειας παραμένουν κλειστά. Οπως σημείωσαν στην «Espresso»: «Η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Ευελπιστούμε το πολύ σε μία εβδομάδα όλοι οι δράστες να βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη».

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στο κατώφλι του Ελληνα αρχηγού της σπείρας ύστερα από αξιολόγηση πληροφοριών και αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει, καθώς ο ίδιος, παρά το γεγονός ότι ασχολείται με αγροτικές δουλειές, δεν διστάζει να κάνει χλιδάτη ζωή, την οποία δεν δικαιολογούν τα εισοδήματά του. Μάλιστα έχει στην κατοχή του τέσσερα υπερπολυτελή αυτοκίνητα, αξίας άνω των 100.000 ευρώ το καθένα, τα οποία έχουν προκαλέσει αίσθηση και ποικίλα σχόλια στους κατοίκους της επαρχιακής πόλης, καθώς κανείς μέχρι σήμερα δεν μπορούσε να καταλάβει πού έβρισκε όλα αυτά τα χρήματα.  ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: