Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Απαγωγή 31χρονου Σύρου χότζα στην Κύπρο.


Φωτογραφία αρχείου.

Λεμεσός: Την απαγωγή 31χρονου Σύρου διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού, ο οποίος, όπως κατήγγειλε ο 21χρονος αδελφός του, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με ομοεθνή του για να του δανείσει χρήματα. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιαννάκη Γεωργίου, ο 31χρονος, που είναι χότζας, δέχθηκε τηλεφώνημα λίγο μετά τις 19.00 χθες βράδυ από άλλο Σύρο, ο οποίος του ζήτησε να συναντηθούν για να του δανείσει χρήματα.
Δυο ώρες αργότερα, ο αδελφός του, αφού είδε πως αργούσε να επιστρέψει, του τηλεφώνησε και τον άκουσε να τον καλεί σε βοήθεια γιατί κινδυνεύει η ζωή του. Αμέσως μετέβη με άλλο συγγενικό του πρόσωπο στην περιοχή του γηπέδου του Καψάλου, όπου εντόπισε το αυτοκίνητο του αδελφού του με τα κλειδιά επάνω και θρυμματισμένο το τζάμι του οδηγού.
Ειδοποιήθηκε αμέσως η Αστυνομία, η οποία άρχισε έρευνες για εντοπισμό του 31χρονου χότζα, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Γεωργίου, ''έχει απασχολήσει αλλεπάλληλες φορές την Αστυνομία και εναντίον του είναι καταχωρημένες δυο υποθέσεις για επιθέσεις και τραυματισμούς''.
Πρόσθεσε, επίσης, ότι από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, φαίνεται πως προηγήθηκε πάλη μεταξύ του 31χρονου και των απαγωγέων του.(Φιλελε'υθερος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: