Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Πτώση της θερμοκρασίας μετά την «ανοιξιάτικη» Πρωτοχρονιά


Απαραίτητες οι αλυσίδες από το 13ο έως το 15ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Καλαβρύτων με κατεύθυνση το χιονοδρομικό κέντρο.
Γενικά αίθριος θα είναι το Σάββατο ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί έως 6 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7. Η θερμοκρασία παρουσιάζει πτώση και θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Παρασκευή είχε ξεπεράσει τους 21.
Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 14 βαθμούς.
Τοπικές βροχές αναμένονται στην Δυτική Ελλάδα.
Θυελλώδεις άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στα πελάγη.
Πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί σε όλη τη χώρα. Η θερμοκρασία θα φθάσει στα βόρεια τους 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 17 και στα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα επίσης τους 19 βαθμούς Κελσίου.
Παρόμοιος ο καιρός την Κυριακή, με περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας.
Τη Δευτέρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και γρήγορη βελτίωση στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα είναι σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός αναμένεται τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει ξανά την ημέρα των Θεοφανίων, την ερχόμενη Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: