Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Νέα αρχή με σαμπάνιες

Ξανά στον... «όμορφο κόσμο» τους. Κρίση ήταν και πέρασε. Η όμορφη του πρωινού του Mega Κατερίνα Καινούργιου και ο αγαπημένος της και executive producer Ευγένιος Κατραβάς λίγο προτού μπει το 2010 πέρασαν την πρώτη σοβαρή κρίση στη σχέση τους, που κρατάει εδώ και τρία χρόνια.

Οπως μαθαίνουμε, το λαμπερό ζευγάρι της showbiz δεν έκανε μαζί Χριστούγεννα. Ο καινούργιος χρόνος όμως τους ξαναβρήκε μαζί και όλα κύλησαν όμορφα και ωραία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος της κρίσης ήταν ότι τον τελευταίο καιρό λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων δεν βλέπονταν συχνά, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα πρώτα καβγαδάκια. Επειδή όμως τα παιδιά αγαπιούνται πραγματικά, το συζήτησαν, ζύγισαν τα πράγματα, είδαν ότι μαζί τα περνούν υπέροχα και ότι δεν αξίζει για μικροπροβλήματα να χαλάσουν τη σχέση τους. Ο νέος χρόνος τούς βρήκε μαζί σε φιλικό σπίτι να είναι αγκαλιασμένοι, να χαμογελούν και να τσουγκρίζουν σαμπάνιες στην υγειά τους. Σκόρδα!  ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: