Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

"Τον σκοτώσαμε γιατί μας εκβίαζε"

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν χθες, μετά την πολύωρη απολογία τους στον ανακριτή Καβάλας, ο ταμίας και ο αναπληρωτής ταμίας του δήμου Παγγαίου, που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία του δημάρχου Τριαντάφυλλου Κουκούδη.

Ωστόσο, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ ο 38χρονος συγχωριανός τους που τους «δάνεισε» το φονικό υποπολυβόλο Ούζι και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συνέργειας, της παράνομης οπλοκατοχής και της παράνομης διάθεσης όπλου.

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 50 και 46 ετών αντίστοιχα, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, αμέσως μετά την απολογία τους αποχαιρέτησαν τις συζύγους τους και τα ανήλικα παιδιά τους και πήραν το δρόμο για τις φυλακές.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην «Espresso» ο δικηγόρος του 50χρονου ταμία Βασίλης Καγκαΐδης, «η προφυλάκιση ήταν αναμενόμενη και τώρα θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη δίκη, προκειμένου να αποδειχθεί αυτό που ισχυριστήκαμε και στην απολογία: ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής όταν πάτησε τη σκανδάλη». Και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Το μυαλό του θόλωσε όταν ο δήμαρχος άρχισε να τους εκβιάζει να βάλουν υποθήκη τα σπίτια τους για να καλυφθεί το έλλειμμα στα ταμεία του δήμου, το οποίο άγγιζε τα 705.000 ευρώ, ή να πραγματοποιήσουν εικονική ληστεία στο δήμο. Να αρπάξουν, δηλαδή, ένα άδειο χρηματοκιβώτιο και να ισχυριστούν ότι περιείχε το συγκεκριμένο ποσό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: