Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Σήμερα ντύνεται νυφούλα η Ολγα Κεφαλογιάννη!

Σήμερα η Ολγα Κεφαλογιάννη ντύνεται νυφούλα! Τι κι αν κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό την ημερομηνία του γάμου της; Η όμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και κόρη του πρώην υπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη σήμερα, 22 Ιανουαρίου, παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της και γνωστό κοσμηματοπώλη Μάνο Πενθερουδάκη, με κουμπάρο πολύ καλό τους φίλο.

Η «Espresso» εξασφάλισε μάλιστα και το προσκλητήριο του λαμπερού γάμου που θα συζητηθεί. Το μυστήριο έχει οριστεί για τις 8.00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών, επί της οδού Στησιχόρου, στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού, ο γάμος θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει δείπνο και γαμήλιο πάρτι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Στη λίστα των καλεσμένων της Ολγας και του Μάνου είναι ηχηρά επιχειρηματικά, εφοπλιστικά και, βεβαίως, σημαίνοντα πολιτικά ονόματα της χώρας.

Η νύφη έχει επιλέξει ένα απλό, αλλά πολύ φινετσάτο νυφικό - ταιριάζει, άλλωστε, στην προσωπικότητά της. Οπως είναι ευνόητο, θα φοράει κοσμήματα από τον οίκο του αγαπημένου της.

Το ζευγάρι, που είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, πριν από λίγο καιρό είχε βάλει και την αγγελία του γάμου του, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης.

Η όμορφη Ρεθυμνιώτισσα πολιτικός (που σε παλαιότερη συνέντευξή της στην «Espresso» δήλωνε ότι «θέλω ο άντρας να έχει το πάνω χέρι μέσα στην οικογένεια») έχει βρει αυτόν που της εμπνέει σιγουριά στο πρόσωπο του Μάνου Πενθερουδάκη.

Οσο για το γάμο, η γοητευτική Ολγα (που σπούδασε Νομική κι έχει κάνει δύο μεταπτυχιακά) τα τελευταία δύο χρόνια άρχισε να τον σκέφτεται. «Επειδή θέλω να κάνω και παιδιά, πρέπει σιγά-σιγά να τα βάλω σε μία ρότα», δήλωνε χαρακτηριστικά στη σημαδιακή -όπως φαίνεται τώρα- συνέντευξή της στην «Espresso»... Τα ευχάριστα δεν άργησαν να έρθουν. Με το καλό!  ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: