Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης


Απίστευτο κι όμως αληθινό, ο σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ (φωτό) υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από μια Ιταλίδα τηλεπαρουσιάστρια.
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», ο Μπέκαμ έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους και ανάμεσά τους βρισκόταν και η ξανθιά παρουσιάστρια Έλενα Ντι Τσιότσιο, η οποία ήταν αποφασισμένη να... παρενοχλήσει τον ποδοσφαιριστή απλά και μόνο για τη δημοσιότητα. Όπως έδειξε το βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου, τη στιγμή που ο Μπέκαμ απευθύνεται στους δημοσιογράφους η Ντι Τσιότσιο φορώντας ένα κίτρινο γάντι αγγίζει τα γεννητικά του όργανα, προς μεγάλη έκπληξη του ποδοσφαιριστή, ο οποίος απομακρύνθηκε αμέσως από τους άντρες της προσωπικής του ασφάλειας. Η ξανθιά παρουσιάστρια δήλωσε εκ των υστέρων πως προχώρησε σε αυτή την άσεμνη πράξη διότι ήθελε να διαπιστώσει αν η πραγματικότητα ανταποκρίνεται σε αυτό που έβλεπε τόσο καιρό στις διαφημίσεις εσωρούχων του Armani, όπου πόζαρε ημίγυμνος ως μοντέλο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο τελευταίος δεν σχολίασε το συμβάν, αλλά η όμορφη Έλενα θα πρέπει να προσέχει το θυμό της συζύγου του Ντέιβιντ, Βικτόριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: