Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Λούρδη, έχεις ταλέντο

Σταρ του δικού της βεληνεκούς σπανίως καταδέχονται να φωτογραφηθούν με άλλες γυναίκες δίπλα τους. Στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Nine» όμως η Μαντόνα δεν αποχωρίστηκε τη συνοδό της, παρά το γεγονός ότι της έκλεψε τη δόξα και τα φλας.

Με το νεανικό στιλάκι της, η 13χρονη κόρη της Λούρδη κέρδισε τις εντυπώσεις από τη διάσημη μαμά της. Ωστόσο, η 51χρονη βασίλισσα της ποπ χαμογελούσε όλο περηφάνια, αφού χάρη στη δική της καθοδήγηση η μικρή έχει εξελιχτεί σε fashion icon όχι μόνο για τις συνομήλικους της αλλά και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Σε μια άχαρη για τα περισσότερα κορίτσια ηλικία, η Λούρδη Τσικόνε-Λεόν αναπτύσσει την αίσθηση του στιλ. «Ψάχνει ρούχα και για μένα και για τους χορευτές μου» δηλώνει η Μαντόνα στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο GMTV. «Ολοι ζητούν την άποψή της για τα ρούχα» συμπληρώνει. 

Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται απλώς για τη φυσική εξέλιξη ενός παιδιού που μεγάλωσε δίπλα στο μεγαλύτερο είδωλο του πλανήτη. Η Λούρδη ντύνεται ως επί το πλείστον με δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών, τις οποίες φροντίζει πάντα να συνδυάζει με νεανικά ή girly αξεσουάρ, ώστε να μη χάνει την παιδικότητά της. Στην πρεμιέρα του «Nine», για παράδειγμα, συνδύασε το τζάκετ του Marc Jacobs και τη φούστα των Dolce & Gabbana με τις εφηβικές μπότες Martens, ενώ σε πρόσφατη βόλτα της στους δρόμους της Νέας Υόρκης, φανερά επηρεασμένη από το Twilight, εθεάθη με παπούτσια Christian Laboutin, κορδέλα για τα μαλλιά με ένα μεγάλο αστέρι στο πλάι και δόντια τύπου βαμπίρ. 

Πέρα από τα στιλιστικά βήματα της μαμάς της, η Λούρδη δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και τα μουσικά, καθώς, όπως λέει η Μαντόνα, η κόρη της δείχνει να αγαπά περισσότερο τη μουσική από ό,τι εκείνη στην ηλικία της. Η μικρή παίζει πιάνο, κιθάρα, τρομπέτα και ντραμς και της αρέσει να ακούει Lady Gaga, Αβρίλ Λαβίν και My Chemical Romance. Επιπλέον, έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της στο video clip του «Celebration», ενώ στη συναυλία που έδωσε η Μαντόνα στο Ισραήλ στο πλαίσιο της «Sticky and Sweet» περιοδείας της την ανέβασε στη σκηνή για να χορέψουν μαζί.


Στα πέντε της έκανε μανικιούρ, spa και είχε γκαρνταρόμπα 60.000 ευρώ

Ανεξάρτητα από τον επαγγελματικό δρόμο που θα επιλέξει μεγαλώνοντας, το σίγουρο είναι ότι η Λούρδη θα συνεχίσει να προκαλεί το ενδιαφέρον των media σε κάθε εμφάνισή της. Η Μαντόνα έχει φροντίσει να της διδάξει τις βασικές αρχές του εκκεντρικού, αλλά πάντα in look. Από την ηλικία των πέντε ετών είχε αναθέσει στη σχεδιάστρια Ντέμπορα Μπαν τον αποκλειστικό σχεδιασμό των συνόλων για την κόρη της, υπό τις οδηγίες βεβαίως της ίδιας αλλά και της μικρής.

Φυσικά, μητέρα και κόρη δεν περιορίζονταν μονάχα στις δημιουργίες της Μπαν και επισκέπτονταν συχνά τα ατελιέ διάσημων σχεδιαστών, όπως ο Gucci και η Prada, για να επιλέξουν κομμάτια από τις παιδικές κολεξιόν τους. Η αξία της γκαρνταρόμπας της Λούρδη στην ηλικία των έξι ετών έφτανε τις εξήντα χιλιάδες ευρώ, κάτι που είχε επιβεβαιώσει τότε και η Μαντόνα: «Θέλω η Λόλα μου να είναι το πιο καλοντυμένο κορίτσι του κόσμου. Για την ηλικία της θεωρώ πως έχει μια πολύ κομψή γκαρνταρόμπα» είχε δηλώσει τότε.


Κοκεταρία 

Παράλληλα, η μαμά Μαντόνα φρόντιζε και για την περιποίηση της επιδερμίδας της Λούρδη. Μία φορά την εβδομάδα το πρόγραμμα της πεντάχρονης τότε κόρης της περιελάμβανε μία επίσκεψη στο ινστιτούτο ομορφιάς, όπου η μικρή απολάμβανε μασάζ χεριών, μανικιούρ και πεντικιούρ, ενώ δύο φορές την εβδομάδα έκανε θεραπείες spa στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου «Sanderson» στο Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: