Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Άνοιξαν το «ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ»

Ο Κώστας Καζάκος, η Μαίρη Σαουσοπούλου, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Παναγιώτα Μιλήτση άνοιξαν το «ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ»  και αποκάλυψαν μυστικά, ψέματα, όνειρα και εφιάλτες επί σκηνής

Με μια παράσταση αφιερωμένη σε φίλους και γνωστούς γιόρτασε ο Κώστας Καζάκος το Μεγάλο Βραβείο Θεάτρου που το αποδόθηκε πριν λίγο καιρό για την ερμηνεία του στο «Μαύρο κουτί» του Γ. Ηλιόπουλου, αλλά και για τη συνολική του προσφορά στο θέατρο, στο πλαίσιο των βραβείων «Κάρολος Κουν» 2009.

Πλημμύρισε η πλατεία του Θεάτρου Τζένη Καρέζη. Πλημμύρισαν οι ψυχές όλων των εκλεκτών προσκεκλημένων από τη μεγάλη ποικιλία συναισθημάτων.. που είχαν την ευκαιρία να νιώσουν στην ιστορία σύγκρουσης αλλά και συμφιλίωσης πατέρα & γιου επί σκηνής σε μία παράσταση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι σπουδαίες ερμηνείες των πέντε ηθοποιών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς και η ριζοσπαστική ματιά του ταλαντούχου σκηνοθέτη Αντώνη Καλογρίδη που τοποθέτησε την παράσταση σ’ έναν υπέροχο σκηνικό χώρο, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό και απέσπασαν θετικά σχόλια και διθυραμβικές κριτικές.

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων οι: Μπέτυ Βαλάση, Ηλίας Βρεττός, Βίκυ Βωβού, Σαράντος Γεωγλέρης, Αγγελική Δαλιάνη, Μαρία Ιορδανίδου, Κώστας Καράλης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Κωνσταντίνος Μάνος, Ιωάννα Μαρτζούκου, Ησαίας Ματιάμπα, Δημήτρης Μοθωναίος, Γιάννης Μοσχίδης, Τζένη Μπότση, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Μάνος Παπαγιάννης, Θεοφανία Παπαθωμά, Ιωάννα Πηλιχού, Τζέση Παπουτσή, Νατάσσα Ράγιου, Αλέξανδρος Συμιριώτης, Μηνάς Χατζησάββας και πολλοί άλλοι.

Η αλυσίδα Ασιατικών εστιατορίων Yum Yum, υποστηρικτής της παράστασης, προσέφερε μοναδικές νοστιμιές ασιατικής κουζίνας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: