Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Θερμή υποδοχή στην νέα Γενική Πρόξενο της Κύπρου Κούλα Σοφιανού



ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Μηνύματα ενότητας, ομοψυχίας και αποφασιστικότητας για τη συνέχιση του αγώνα στην επίλυση του Κυπριακού εξέπεμψε η εκδήλωση, που διοργανώθηκε προς τιμή της νέας γενικής προξένου της Κύπρου Κούλας Σοφιανού, το βράδυ της Δευτέρας, στο «The Pancyprian Sports Lounge» Μηνύματα ενότητας, ομοψυχίας και αποφασιστικότητας για την συνέχιση του αγώνα για την επίλυση του Κυπριακού εξέπεμψε η εκδήλωση που διοργανώθηκε προς τιμή της νέας γενικής Προξένου της Κύπρου Κούλας Σοφιανού, το βράδυ της Δευτέρας, 4ης Ιανουαρίου 2010 στο του Παγκυπρίου Συνδέσμου στην Αστόρια. Η κ. Κούλα Σοφιανού, όπως έγραψε ο <Ε. Κ.> αντικατέστησε τον μέχρι πρότινος γενικό Πρόξενο Ανδρέα Παναγιώτου και στο διάστημα του ενός περίπου μηνός που μεσολάβησε από την ανάληψη των καθηκόντων της παραβρέθηκε σε αρκετές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στη Νέα Υόρκη και στη Νέα Ιερσέη. Η εν λόγω εκδήλωση διοργανώθηκε από κοινού από την Κυπριακή Ομοσπονδία Αμερικής (ΚΟΑ) και την Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα (ΠΣΕΚΑ) και ήταν η πρώτη ομογενειακή εκδήλωση του νέου έτους όχι μόνο στην ελληνοκρατούμενη Αστόρια, αλλά και στην ευρύτερη τριπολιτειακή περιοχή (περισσότερες πληροφορίες στον Εθνικό Κήρυκα της 6ης Ιανουαρίου


ΣΤΗ ΦΩΤΟ Αριστερά, η νέα γενική πρόξενος της Κύπρου, Κούλα Σοφιανού, η οποία το βράδυ της Δευτέρας εξήρε την προσφορά της Ομογένειας στο Κυπριακό. Δεξιά διακρίνονται οι: Φίλιπ Κρίστοφερ, Ντίνος Ράλλης, Νίκος Διαμαντίδης, Πίτερ Λούκας, Δέσποινα Αξιωτάκη, Μπομπ Νικολαϊδης, Σταύρος Καμηλάρης, Δημήτρης Μολοχίδης, Στέφανος Τσερπέλης, Ρένος Γεωργίου, Τάσος Ζαμπάς, Αγη Μπαλτά και Μιχάλης Γιάνναρης.



<Ε. Κ.> / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗ /
Τα στελέχη των κυπριακών οργανώσεων ενώ παρακολουθούν με ενδιαφέρον την ομιλία της κ. Σοφιανού.


<Ε. Κ.> / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗ /
Σε πρώτο πλάνο φιακρίνεται η νέα γενική Πρόξενος της Κύπρου Κούλα Σοφιανού.


<Ε. Κ.> / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗ/
Η νέα γενική Πρόξενος της Κύπρου Κούλα Σοφιανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: