Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Τρέχει κάτι με Σάββα και Φαίη;

80765

pegasus_LARGE_t_1401_1649913ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Πιο κοντά φαίνεται πως έχουν έρθει τον τελευταίο καιρό ο συμπαρουσιαστής της Ναταλίας Γερμανού, Σάββας Πούμπουρας και η δημοσιογράφος του "TV weekend" Φαίη Βώκου με αποτέλεσμα πολλοί να είναι εκείνοι που μιλούν για νέα σχέση στον χώρο της show biz. 

Τα δύο νέα παιδιά γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια και τους συνδέει μία φιλία που όπως όλα δείχνουν έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε έρωτα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του panoramapress.gr ο Σάββας και η Φαίη πριν από μερικές μέρες βρέθηκαν στο Golden Hall να γευματίζουν στο Wagamama. 

Οι δυο τους έδειχναν να έχουν μία ιδιαίτερη διαχυτικότητα μεταξύ τους, ενώ τα πειράγματα, τα τυχαία αγγίγματα και οι αγκαλιές έδιναν και έπαιρναν. Το ίδιο πρόσωπο που μας μετέφερε την είδηση σχολίασε επιπλέον πως όση ώρα περίμεναν στην αίθουσα αναμονής του Wagamama μέχρι να πάνε στο τραπέζι τους, η Φαίη καθόταν στα πόδια του Σάββα και ήταν αγκαλιασμένοι. 

Πρόκειται για μία δυνατή φιλία ή για έναν έρωτα που γεννιέται; Ο χρόνος θα το δείξει. Πάντως να σημειώσουμε πως εδώ και περίπου ένα χρόνο οι φήμες θέλουν τον νεαρό παρουσιαστή να διατηρεί δεσμό με την Μαρία Ηλιάκη, κάτι που και οι δύο διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: