Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Τι σπάνιο έχει η οικογένεια Νικολαΐδη;


Να μην τη ματιάσουμε αυτή την οικογένεια!
Και το λέμε αυτό, γιατί - κακά τα ψέματα - είναι σπάνιο για το χώρο της σόουμπιζ, οι ευτυχισμένες και δη ενωμένες οικογένειες με χαμογελαστά παιδιά κι ερωτευμένους γονείς!
Δε βλέπουμε συχνά υγιείς οικογένειες, αλλά ο Ντέμης Νικολαΐδης το έχει καταφέρει!
Το panoramapress.gr τους «πέτυχε» στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» από όπου «πετούσαν» για Θεσσαλονίκη.
Γιατί όχι και να μην πετάχτηκαν μέχρι Καβάλα για να επισκεφθούν και τους γονείς της Δέσποινας Βανδή; Πολύ θα ήθελαν οι άλλοι παππούδες να δουν τα εγγόνια πάλι!
Ας πούμε τώρα λίγο παρασκήνιο αυτά τα λίγα λεπτά που τους παρακολουθούσαμε...
Μας είδαν και μας χαμογέλασαν, ήταν σε τρελό κέφι και οι τέσσερις. Ο Ντέμης δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοια υποδοχή. Τον είχαμε συνηθίσει πιο... μουρτζούφλη!
Αυτή όμως η μικρή Μελίνα μας πήρε πάλι τα μυαλά! Καλέ τι πόζα είναι αυτή και τι σκέρτσο και χαμόγελο όταν βλέπει φωτογραφική μηχανή; Δε συζητάμε για το styling της... Τσαντάκι κόκκινο σταυρωτά βαλμένο, τζινάκι ξεβαμμένο και όλο στιλ! Εμείς τα έχουμε πει... Σε λίγα χρόνια Ντέμη θα την ψάχνεις! Μόνο που είναι πιο ροκ από τη μαμά της! Η μαύρη γούνα δε, μας «σκότωσε»! Τρελό τιπάκι! Άσε που από ότι παρατηρούμε θα γίνει πιο ψηλή και από τους δυο σας!
Όσο για το μικρό Γιώργο; Καλέ από πού το πήρε αυτό το κατάξανθο μαλλί! Ο Νικολαΐδης junior δεν «ξεκολλάει» από τον μπαμπά και τους έχει τρελάνει όλους! Είναι πολύ γλυκός, ενώ έχει πάρει και από τους δυο του γονείς μόνο τα όμορφα στοιχεία! Να μην πούμε για αυτές τις ματάρες που έχει και κανείς δεν μπορεί να του χαλάσει χατίρι!
Η Δέσποινα πάντα σέξι με τα λεοπάρ μποτίνια της κρατούσε από το χέρι τη Μελίνα και καμάρωνε διαρκώς για την οικογένεια που πάντα ήθελε να αποκτήσει! Σπάνια μπορεί να πάει οικογενειακά ταξίδια και φαινόταν ότι ζούσε το κάθε δευτερόλπετο...(Panoramapress)

Δεν υπάρχουν σχόλια: