Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Χτίζει καριέρα στο... Παρίσι!

Η Βέρα Λάμπρου πάει για πρώτο όνομα στο... Παρίσι! Αφού «εκτέλεσε» κορυφαίες Ελληνίδες ερμηνεύτριες (Νάνα Μούσχουρη και Τζένη Βάνου), άνοιξε τα φτερά της για διεθνή καριέρα! Με ευχή μια μέρα να δώσει παράσταση στην όπερα του Παρισιού, η τραγουδίστρια επέστρεψε πριν από λίγες μέρες από την Πόλη του Φωτός όπου βρέθηκε προς αναζήτηση του χώρου όπου θα κάνει το show της.

Η ξανθιά που απασχολεί κάθε τρεις και λίγο τη showbiz με τα καμώματά της μίλησε στην «Espresso» για το νέο της στόχο και τα μεγαλεπήβολα σχέδιά της για τη μουσική, ενώ δηλώνει δυνατή και έτοιμη για κάθε πρόκληση!

«Πήγα στο Παρίσι και δεν θα μπορούσα να μη βρεθώ στην όπερα! Αλλωστε είναι το όνειρό μου κάποια στιγμή να δώσω τη δική μου μουσική παράσταση εκεί» δηλώνει η τραγουδίστρια και συνεχίζει: «Η όπερα είναι ένας υπέροχος χώρος. Εκεί μπορείς να καλλιεργηθείς με όλη τη σημασία της λέξης. Εκεί ενημερώθηκα και έμαθα πολλά πράγματα για πραγματικά σπουδαίους και τρανούς, μεγάλους καλλιτέχνες, που δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που ονομάζουμε εδώ stars καθώς αυτούς εκεί δεν τους ξέρει κανείς».

Αφού η Βέρα Λάμπρου... έριξε το καρφί της, δήλωσε ενοχλημένη από κάποιους Ελληνες τραγουδιστές και τη συμπεριφορά τους απέναντί της: «Στο Παρίσι γνωρίζουν μόνο τη Μαρία Κάλλας, τη Νάνα Μούσχουρη, τον Ντέμη Ρούσσο και σε λίγο καιρό τη Βέρα Λάμπρου. Σε λίγες μέρες επιστρέφω στη Γαλλία καθώς έχω κανονίσει να εμφανίζομαι σε νυχτερινό κέντρο κοντά στην όπερα».

Η Βέρα Λάμπρου έχει δώσει τα χέρια με Ελληνα επιχειρηματία που ανοίγει νυχτερινό κέντρο στο Παρίσι και δηλώνει υπερήφανη: «Πρόκειται για ελληνικό μαγαζί, αντίστοιχο των μπουζουκιών που έχουμε στην Ελλάδα, με τη διαφορά ότι εκεί υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα ως προς το ρεπερτόριο. Θα τραγουδάω Μαρία Κάλλας και Τζένη Βάνου. Σε ένα μήνα περίπου θα ξεκινήσω αφού προηγούνται οι εμφανίσεις μου στη Θεσσαλονίκη».


ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: