Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Οι κάμερες της Βουλής "έπιασαν" τον τρομοκράτη;

Στο μικροσκόπιο οι κάμερες της Βουλής, που κατέγραψαν την έκρηξη και ίσως έχουν "πιάσει" τον τρομοκράτη.. Σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησε και δεύτερο τηλεφώνημα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να απομακρύνουν τον κόσμο που είχε μαζευτεί μολονότι το τηλεφώνημα δεν κρίθηκε ως σοβαρό καθώς ο άγνωστος άντρας δεν προσδιόρισε τόπο και χρόνο και περιορίστηκε να δηλώσει ότι θα εκραγούν κι άλλες βόμβες.

Μετά και το δεύτερο τηλεφώνημα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας έδωσε εντολή στον αρχηγό της Προεδρικής Φρουράς να απομακρυνθούν οι εύζωνοι που φυλάσσουν το  Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, και οι οποίοι την πρώτη φορά είχαν επιμείνει να παραμείνουν στα φυλάκια τους.

Κίνηση εντυπωσιασμού, χαρακτηρίζουν κύκλοι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τη βομβιστική ενέργεια, μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη. Οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι "η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται" και "στην τρομοκρατία, απαντάμε με περισσότερη Δημοκρατία".
«Απόψε κάποιοι προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν τη Δημοκρατία μας. Η συντεταγμένη Πολιτεία οφείλει να στείλει ηχηρά το μήνυμα ότι τέτοιες προσπάθειες πετυχαίνουν ακριβώς το αντίθετο. Η ομόθυμη καταδίκη, η θωράκιση των θεσμών μας και η κοινωνική συνοχή μας, είναι ο μόνος τρόπος να περιθωριοποιήσουμε όσα στοιχεία θέλουν να εμφανίζουν την ασφαλή Πόλη της Αθήνας ως ανοχύρωτη πόλη», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.
Δηλώσεις του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου




Δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 
http://mediacopy.blogspot.com/2010/01/blog-post_611.html
http://mediacopy.blogspot.com/2010/01/blog-post_8211.html
 http://mediacopy.blogspot.com/2010/01/blog-post_8885.html
http://mediacopy.blogspot.com/2010/01/blog-post_9040.html
http://mediacopy.blogspot.com/2010/01/blog-post_8519.html
http://mediacopy.blogspot.com/2010/01/blog-post_9053.html












Δεν υπάρχουν σχόλια: