Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Οι τσαντάκηδες έβαλαν στόχο τη Φανή Χαλκιά

Θύμα ληστείας έπεσε, δύο μέρες πριν την ονομαστική της εορτή, η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά. Η καταξιωμένη αθλήτρια του στίβου πέρασε μια απίστευτη περιπέτεια όταν «επαγγελματίες» τσαντάκηδες την έβαλαν στο στόχαστρό τους.

Το περιστατικό, που προκάλεσε σοκ στη Φανή Χαλκιά, σημειώθηκε στις 17.45 το απόγευμα της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Ανθέων και Γούναρη, στην Ανω Γλυφάδα. Η Ολυμπιονίκης κινούταν με το πολυτελές μάρκας BMW Χ5 τζιπ της επί της οδού Γούναρη και στο συγκεκριμένο σημείο αναγκάστηκε να σταματήσει, καθώς άναψε ο ερυθρός σηματοδότης που υπάρχει στη διασταύρωση.

Ξαφνικά από τη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου της σταμάτησε μια μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δυο άτομα, τα οποία -έμπειρα καθώς ήταν από ανάλογες επιθέσεις- είχαν εντοπίσει στη θέση του συνοδηγού του πολυτελούς οχήματος την τσάντα της οδηγού. Αδιαφορώντας για την ταυτότητα και την ιδιότητά της, ο συνεπιβάτης κατέβηκε από τη μηχανή και με ένα ειδικό εργαλείο έσπασε το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού, άρπαξε την τσάντα, επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του συνεργού του και μαζί εξαφανίστηκαν.
Σοκαρισμένη λίγο αργότερα η Ολυμπιονίκης κατέθεσε στο τμήμα Γλυφάδας μήνυση κατά άγνωστων δραστών και αποχώρησε. Τρεισήμισι ώρες αργότερα ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς ότι ένας μεσήλικας κάτοικος της περιοχής βρήκε την τσάντα σε απόσταση περίπου διακοσίων μέτρων από το σημείο της επίθεσης. Ωστόσο, οι δράστες είχαν αφαιρέσει ένα μπλοκ επιταγών, τρεις πιστωτικές κάρτες, κάρτες αναλήψεων και 200 ευρώ. ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ                    

Δεν υπάρχουν σχόλια: