Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Τι νουμεράκια έδωσε η Δέσποινα Βανδή στην Τατιάνα;


Οι… πάγοι έλιωσαν και Τατιάνα Στεφανίδου και Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η λαμπερή τραγουδίστρια, πιο όμορφη από ποτέ μίλησε στην Τατιάνα για όλους και για όλα. Αποκάλυψε ότι αν και στο παρελθόν η αρνητική κριτική την στενοχωρούσε, τώρα δεν την απασχολεί πια και δε δίστασε να μιλήσει και για την εποχή που πίστευε ότι η παρουσιάστρια υπήρξε άδικη μαζί της.

Η Τατιάνα εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε ότι είχε παραφερθεί και η κουβέντα συνεχίστηκε με την εξομολόγηση της Δέσποινας για τα… κόμπλεξ της, την παιδική της ηλικία, αλλά και τον έρωτά της με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η μεγάλη συνάντηση Στεφανίδου – Βανδή, όπως έδειξαν τα μηχανάκια της AGB κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, τα ποσοστά όμως δεν ήταν τόσο υψηλά όσο θα περίμενε κανείς. Στο σύνολο, η εκπομπή «Αξίζει να το δεις» συγκέντρωσε περίπου το 19,9%, ενώ τα ποσοστά της εκπομπής στα νεανικά κοινά κινήθηκαν γύρω στο 20,2%.

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: