Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Μεταδόσεις και "Χρυσές ενδεκάδες" στο ΣΚΑΪ

Οι «Χρυσές Ενδεκάδες» του Ελληνικού ποδοσφαίρου έρχονται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου στις 23:00 θα παρουσιαστούν οι υποψηφιότητες της δεκαετίας του 60 και 70 σε μία κοινή προσπάθεια του ΣΚΑΪ και της Superleague.

Με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε δεκαετιών πρωταθλήματος Α Εθνικής και Superleague δίνεται η ευκαιρία στον κόσμο να ψηφίσει στο www.goldeneleven.gr και να αναδείξει τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Πέντε Χρυσές Ενδεκάδες, μία για κάθε δεκαετία.
Αυτήν την Πέμπτη στις 23:00 και κάθε Πέμπτη του Ιανουαρίου την ίδια ώρα θα προβάλλονται οι υποψηφιότητες σε ειδικές εκπομπές που θα παρουσιάσει ο Κώστας Ντάλτας.
Στην πρώτη εκπομπή (7/1), τα γυρίσματα είναι όλα εξωτερικά, και θα μιλήσουν οι Πολυχρονίου, Αλεξιάδης, Οικονομόπουλος, Κούδας, Αϊδινίου, Νκολάου, κ.α.

Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου θα γίνουν γνωστοί οι υποψήφιοι της δεκαετίας του '80 και θα ακολουθήσουν στις 21 και 28 Ιανουαρίου οι δύο δεκαετίες του '90 και '00.
H ψηφοφορία στο www.goldeleven.gr θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιανουαρίου και οι Χρυσές Ενδεκάδες θα ανακοινωθούν και θα βραβευθούν στις 3 Φεβρουαρίου σε μια λαμπρή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: