Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ ο Δ.Παπαδόπουλος

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στην εξέδρα του "Καραϊσκάκη" στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕκ, στις 6 Ιανουαρίου Απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που έμεινε σήμερα ελεύθερος από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και κατόπιν ταξίδεψε στο Βίγκο όπου συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Θέλτα. Ο 29χρονος επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δυόμισι ετών στην ισπανική ομάδα που αγωνίζεται στη β' κατηγορία.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στην εξέδρα του "Καραϊσκάκη" στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕκ, στις 6 Ιανουαρίου Η ΑΕΚ πρόσφερε συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο με αποδοχές 100.000 ευρώ και επαναδιαπραγμάτευση το καλοκαίρι για νέο κλειστό συμβόλαιο. Ο Παπαδόπουλος απάντησε αρνητικά μιλώντας το απόγευμα με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Στο μεταξύ ο Σκόκο προπονήθηκε κανονικά σήμερα και παίζει την Κυριακή κατά του Παναθηναϊκού. Ο Μπάγεβιτς δοκίμασε στο “διπλό” αρχικά τους Αραμπατζή, Αραούχο, Καράμπελα, Τζεράλντο, Μαιστόροβιτς, Γιάχιτς, Καφέ, Μαντούκα, Χέρσι, Τζιμπούρ και Μπλάνκο.
Κατόπιν έβαλε αντί του Χέρσι τον Σκόκο, που ανταποκρίθηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: